“Se pari vecoj dhe vleresoj ne ecurine ne pune, besnikerine ndaj kompanise dhe vetes, perkushtimin per arritjen e objektivave, profesionalizmin dhe gjithe procesin e shitjes si nje sfide.

A jane permbushur nevojat e mia personale dhe profesionale gjate karrieres sime brenda kompanis? Them me bindje Po dhe shtoj se, Infosoft Systems nuk eshte thjesht dhe vetem nje shoqeri tregetare, por njekohesisht, eshte dhe mirfilli nje shkolle e madhe profesionale e te berit bisnez, ashtu dhe ne rritjen e vijueshme te aftesive ne fushen e teknologjise se informacionit.  E nderkaq, pervoja profesionale ne kompani shkembehet si ne rrafshin paralel ashtu dhe ne ate vertikal te stafit te saj. Fale ketij shkollimi, investimit ne dije dhe shkembimit te pervojes, vijoj te kem vleresimin e drejtuesve dhe te stafit te kompanise, i cili eshte reciprok.

Nese do ta perkufizoja marredhenien time te punes, Infosoft System eshte nje familje. Jam anetar i kesaj familje dhe natyrisht, marredheniet jane si marredhenie te anetareve te se njejtes familje. Ndjej kenaqesi dhe krenari qe jam anetar i familjes “Infosoft Systems”.”

 

Mr. Vladimir Konomi Sales Manager2017 Year of Employment: 2000