InfoSoft Group po kerkon te punesoje: Programues/e Software.
 
Kerkesat si me poshte:
• Diplomë universitare në degët: Informatike, Inxh. Informatike, Shkenca Kompjuterike ose degë të ngjashme.
• Minimumi 2 vite eksperiencë në zhvillim sistemesh.
• Eksperiencë dhe njohuri për menaxhimin e bazave të të dhënave psh SQL Server, MySQL, Microsoft Access, etj.
• Eksperiencë dhe njohuri mbi gjuhët e programimit .NET, C# , MVC , T-SQL, PL-SQL, etj.
• Eksperiencë dhe njohuri mbi ndërtimin e web services (SOAP & ODATA). (e preferueshme)
• Njohuri shume te mira te gjuhes angleze.
• Njohuri shume te mira te gjuhes italiane. (e preferueshme)
• Aftesi te mira komunikuese dhe organizative
 
Per te aplikuar ju lutem dergoni CV-te dhe dokumente te tjera qe vertetojne kualifikimet tuaja ne adresen e_mail: humanresources@infosoftgroup.com.al