Junior Cyber Security Engineer

Infosoft Systems Shpk, kërkon të punësojë: Junior Cyber Security Engineer Ne mbeshtetje te rritjes tone te shpejte dhe zgjidhjes se problemeve me te veshtira te klienteve tane, kerkojme t’i shtojme ekipit tone profesioniste ne fushen e Cyber Security. Detyra dhe...

read more

 3 Inxhinier Sistemi

Infosoft Systems kerkon te punesoje: 3 Inxhinier Sistemi     Detyra dhe përgjegjësi:   Ofron suport per teknologjine ku eshte ekspert. Pergjigjet per menaxhimin dhe eskalimin e case-eve per kliente enterprise me vendoret perkates. Kryen vleresimet e...

read more

Programues/e Software

InfoSoft Group po kerkon te punesoje: Programues/e Software.   Kerkesat si me poshte: • Diplomë universitare në degët: Informatike, Inxh. Informatike, Shkenca Kompjuterike ose degë të ngjashme. • Minimumi 2 vite eksperiencë në zhvillim sistemesh. • Eksperiencë dhe...

read more

Senior Engineer / Collaboration

Infosoft Systems Sh.p.k, po kerkon te punesoje: Inxhinier Senior/Collaboration Detyra dhe përgjegjësi: Zbaton zgjidhje teknike ne kohe dhe brenda buxhetit te miratuar duke qene i afte te angazhohet ne te gjitha fazat e projektit. Merr pjese aktive ne pergatitjen dhe...

read more

SLA Delivery Officer

Infosoft Systems shpk, is seeking to recruit: SLA Delivery Officer General Summary: The SLA delivery officer is responsible for managing the successful delivery of Service Level Agreements with one or more clients, focusing on the quality of service provided, customer...

read more

Jurist/e

Infosoft Management Services shpk, kerkon te punesoje: JURIST/E Detyra dhe përgjegjësi: Njohje dhe ndjekje e legjislacionit mbi punën dhe sigurimet shoqerore dhe shendetesore. Njohje dhe ndjekje e legjislacionit për pasuritë e paluajtshme. Ndjekja e proceseve...

read more

We are looking for talented people !

- Ke studiuar për Matematikë dhe Inxhinieri Matematike dhe ke pasion programimin? - Ke dëshirë që të investosh për veten tënde, duke përballur sfida të reja dhe të ngrihesh në karrierë? Alternativën më të sigurtë e gjeni pranë Infosoft Systems që ju ofron mundësitë më...

read more

Analist Biznesi

Infosoft Group, kerkon te punesoje: Analist Biznesi Eshte pergjegjes per ndjekien e te gjithe ciklit te nje projekti implementimi sistemesh menaxhimi, qe prej  analizes dhe dizenjimit te kerkesave te klientit, parametrizimeve dhe konfigurimeve te sistemit, testimit,...

read more

Software Developer

InfoSoft Systems hap aplikimet per pozicionin "Software Developer" prane kompanise tone. Kërkesat per kandidatet: Diplomë universitare në degët: Informatike, Inxh. Informatike, Shkenca Kompjuterike ose degë të ngjashme. Minimumi 1 vit eksperiencë në zhvillim...

read more

Project Manager

General Summary: Responsible for conceptualizing and preparing Project Proposals; collects and integrates the project material; organizes and leads the project group; writing draft-projects; obtaining approvals from project stakeholders. Duties and Responsibilities:...

read more