The Art of Data Protection!

The best way to stay safe in the face of #ransomware threats is to prevent them. Ransomware is the topic that resonates in the backup and recovery industry and it’s a matter of ‘when’, not ‘what’ is going to happen. Benefit from specialists’ advice and learn simple...

30 Vjet InfoSoft Group

InfoSoft Group mbushi 30 Vjet nga krijimi i tij. Në këtë rrugëtim të gjatë biznesi, InfoSoft Group ka tejkaluar me sukses shumë sfida jo vetëm në Shqipëri, por edhe në Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut. Falë vizionit, punës dhe pasionit, InfoSoft Group renditet në listën...