Analist Biznesi

Infosoft Group, kerkon te punesoje: Analist Biznesi Eshte pergjegjes per ndjekien e te gjithe ciklit te nje projekti implementimi sistemesh menaxhimi, qe prej  analizes dhe dizenjimit te kerkesave te klientit, parametrizimeve dhe konfigurimeve te sistemit, testimit,...

Software Developer

InfoSoft Systems hap aplikimet per pozicionin “Software Developer” prane kompanise tone. Kërkesat per kandidatet: Diplomë universitare në degët: Informatike, Inxh. Informatike, Shkenca Kompjuterike ose degë të ngjashme. Minimumi 1 vit eksperiencë në...

Project Manager

General Summary: Responsible for conceptualizing and preparing Project Proposals; collects and integrates the project material; organizes and leads the project group; writing draft-projects; obtaining approvals from project stakeholders. Duties and Responsibilities:...

Njoftim për Internship

Infosoft Systems, kompania lider në treg për ofrimin e shërbimeve në fushën IT, ofron mundësi Internship-i për studentë që frekuentojnë degët Administrim Biznesi, Marketing, Marrëdhënie Ndërkombëtare, në fushën e shitjeve dhe marketingut! Internshipi do të kombinojë...

Specialist Service Desk

Përshkrimi i punës Specialisti i Service Desk është pika qendrore e kontaktit me klientin dhe është përgjegjës për menaxhimin e incidenteve dhe kërkesave per shërbim sa me cilesor. Ndjek problematikat deri ne zgjidhjen e tyre dhe siguron qe nivelet e shërbimit te...