Programues/e Software

InfoSoft Group po kerkon te punesoje: Programues/e Software.   Kerkesat si me poshte: • Diplomë universitare në degët: Informatike, Inxh. Informatike, Shkenca Kompjuterike ose degë të ngjashme. • Minimumi 2 vite eksperiencë në zhvillim sistemesh. • Eksperiencë dhe...

SLA Delivery Officer

Infosoft Systems shpk, is seeking to recruit: SLA Delivery Officer General Summary: The SLA delivery officer is responsible for managing the successful delivery of Service Level Agreements with one or more clients, focusing on the quality of service provided, customer...

Jurist/e

Infosoft Management Services shpk, kerkon te punesoje: JURIST/E Detyra dhe përgjegjësi: Njohje dhe ndjekje e legjislacionit mbi punën dhe sigurimet shoqerore dhe shendetesore. Njohje dhe ndjekje e legjislacionit për pasuritë e paluajtshme. Ndjekja e proceseve...