Programues/e Software

InfoSoft Group po kerkon te punesoje: Programues/e Software.   Kerkesat si me poshte: • Diplomë universitare në degët: Informatike, Inxh. Informatike, Shkenca Kompjuterike ose degë të ngjashme. • Minimumi 2 vite eksperiencë në zhvillim sistemesh. • Eksperiencë dhe...