Infosoft Systems kerkon te punesoje:

3 Inxhinier Sistemi

 

 

Detyra dhe përgjegjësi:

 

 • Ofron suport per teknologjine ku eshte ekspert.
 • Pergjigjet per menaxhimin dhe eskalimin e case-eve per kliente enterprise me vendoret perkates.
 • Kryen vleresimet e pjeseve te projekteve te ekspertizes se tij, duke gjykuar me objektivitet mbi kohet e parashikuara.
 • Prezanton zgjidhje qe perfshijne teknologji te ekspertizes se tij si dhe pershkruan zgjidhjen e kerkuar, ne rast kerkese per ofertim.

 

Kerkesa per kandidatet:

 

 • Diplome Universitare, Inxhinieri Informatike, Elektronike apo profile te tjera teknike.
 • Minimalisht 1 vit eksperience ne kete fushe.
 • Njohuri praktike ne OS Windows ose Linux
 • Njohuri praktike ne teknologji te Microsoft  – e preferueshme.
 • Njohuri ne Server and Storage Solutions – e preferueshme
 • Njohuri praktike ne networking – e preferueshme
 • Njohuri shume e mire e gjuhes angleze.
 • Aftesi shume te mira komunikuese

 

Per te aplikuar ju lutem dergoni CV-te dhe dokumente te tjera qe vertetojne kualifikimet tuaja ne adresen e_mail: humanresources@infosoftgroup.com.al