InfoSoft Group mbushi 30 Vjet nga krijimi i tij.

Në këtë rrugëtim të gjatë biznesi, InfoSoft Group ka tejkaluar me sukses shumë sfida jo vetëm në Shqipëri, por edhe në Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut.

Falë vizionit, punës dhe pasionit, InfoSoft Group renditet në listën e 5 Grupeve më të medha në tregun e Shqipërisë dhe Grupi më i madh në fushën e IT në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni e Veriut, llogaritur si një treg i përbashkët.

Suksesi i Grupit është ngritur mbi punën dhe suksesin e çdo punonjësi, ndaj falenderimi iu takon atyre për kontributin dhe bashkëpunimin e mrekullueshëm.

Ne jemi INFOSOFT GROUP dhe falë kujdesit për njeri-tjetrin, do ta kalojmë me sukses edhe këtë sfidë globale, sepse motoja jonë është Stronger Together.