• HP Proliant Servers

  Servera dhe zgjidhje që shfrytëzojnë teknologji  standarte ne industri, për besueshmëri dhe cilësi. Familja e serverave HP ProLiant përbëhet nga:

       - HP BladeSystem (BL): Sistem modular, i integruar dhe i
         automatizuar që mundëson menaxhimin e të gjithë
         infrastrukturës nga një platformë e vetme. Krahasuar me
         serverat të montueshëm në kabinet, klientët kanë zbuluar
         që serverat “Blade” thjeshtëzojnë operimin e Qendrës së
         të Dhënave (Data Center). Infrastruktura tradicionale nuk
         mund të ofrojë dendësinë, mundësinë e përshkallëzimit dhe
         rendimentin / efiçencën e teknologjisë Blade. Elementët
         përbëres janë shasia (enclosure), serverat Blade, pajisjet e
         rrjetit  (switch-e Ethernet, VirtualConnect, SAN, etj.) si edhe
         software për menaxhim.

       - Serverat e montueshëm në kabinet HP ProLiant DL (Density
         Line): Servera të “gjithanshëm”, të optimizuar për kabinete,
         me një balancim të performancës, rendimentit dhe menaxhimit.
         Këto servera mbështesin seritë më të fundit të proçesorëve
         Intel dhe AMD (deri në 8 proçesorë), kasa  me format 1U - 8U,
         dhe shumë opsione të tjera memorje, kontrollerash, HDD, etj.
         për të ofruar një infrastrukturë komplete që mbështet jo vetëm
         objektivat e biznesit por edhe rritjen e tij.

      - Servera “Tower” HP ProLiant ML (Modular Line): Servera fleksibël
        dhe të zgjerueshme, idealë për përdorim në zyra të largëta apo
        për biznese në rritje. Këto servera mbështesin seritë më të
        fundit të proçesorëve Intel (deri në 2 proçesorë), opsione për
        montim në kabinet (kasa  me format 4U dhe 5U), dhe shumë
        opsione të tjera memorje, kontrollerash, HDD, etj.

      - HP ProLiant MicroServer: Server të nivelit “të ulët”, idealë për
        biznese të vogla ose përdorim në departamente. Dimensione të
        vogla dhe shpenzim i ulët i energjisë, i kombinuar me memorje
        deri në 16GB, mbështetje për deri në 4 hard disqe, etj.

      - Sistemet HP Scalable System: Sisteme të përshkallëzueshme,
        ndërtuar me synimin për tu përdorur nga ofruesit e shërbimeve
        (service providers), në sisteme HPC (High-Performance
        Computing) apo sisteme Big Data, etj., që ofrojnë instalim të
        shpejtë, dhe zvogëlim të kostove operacionale. Përfaqësuesit
        kryesorë të këtyre sistemeve janë HP Moonshot System dhe
        seria HP ProLiant SLxxx.

 • HP Integrity Systems

  Lëvroni një infrastrukturë të konvergjuar që është kritike për misionin. Përmban aftësinë për të konsoliduar aplikimet në një platformë të përbashkët; fleksibilitetin për të shkallëzuar burimet për të arritur çdo kërkesë për sasi pune; një platformë të përbashkët menaxhimi. Është një multi-OS Ecosystem Running HP-UX 11i, OpenVMS, Microsoft Windows Server 2003, Linux, dhe NonStop, dhe ofron një kombinim unik të disponueshmërisë kritike për misionin, virtualizimin dhe shkallëzimin.

  Familja e sistemit të integrimit përfshin:

      - Servera HP Integrity NonStop: Lejon nivelin më të lartë të
        disponueshmërisë për zgjidhje biznesi në 24 orë, 7 ditët e
        javës
      - Serverat HP Integrity: Zgjasin nga entry-class në
        Superdomes me aftësi unike multi-OS dhe virtualizim si
        asnjë tjetër
      - Tehe serveri HP Integrity: Sjellin aftësitë kritike për misionin
        nga Integrity tek një formë faktor HP BladeSystem c-Class

 • IBM System x

  Serverat IBM System x, x86 për Windows dhe Linux, ofrojnë disponueshmëri të përsosur dhe aftësi çmim/performancë që ndihmojnë në mirë-menaxhimin dhe furnizimin e ambjentit IT. Serverat IBM System x dhe BladeCenter ndihmojnë në ofrimin e një infrastrukture dinamike që përcjell cilësi leadershipi dhe shërbim që ju mund ti besoni, si dhe:

      – Ul shpenzimet operacionale me performancë më të lartë,
         efikasitet në energji, menaxhim i thjeshtëzuar, virtualizim
         dhe utilizim në rritje
      – Menaxhon risqet aktuale dhe ato që mund të ndodhin në të
         ardhmen në kondita ekonomike të vështira me RAS-in më të
         mirë në treg dhe një IT që të siguron të ardhmen
      – Përmirëson shërbimin me një sjellje nga fillimi deri në fund
         për menaxhimin e sistemit

  Gjenerata e re e serverave System x dhe BladeCenter ofron vlerë biznesi dhe ul kostot për klientët nëpërmjet shkallëzimit më të mirë në industri, virtualizim dhe menaxhim të aftësive.

 • IBM System p

  Zgjidhje që janë dizenjuar për të qënë të lehta për tu instaluar, menaxhuar dhe virtualizuar, duke punuar nga sisteme operacionale AIX dhe Linux nga performanca legjendare e teknologjisë së IBM POWER. Teknologjia IBM System ofron sisteme që mund të të ndihmojnë të marrësh maksimumin e kthimit nga investimet tuaja në IT, përmirëson përgjegjshmërinë e sistemeve dhe të njerëzve dhe sjell inovacion me avancim teknologjik. Shumë karakteristika unike të mainframe-eve të IBM janë adaptuar për serverat e IBM System p. Familja e System p ka arritur performancë të lartë në rekordet e industrisë dhe në leadership, e pozicionuar në një gamë të gjerë të standarteve të benchmark-eve për aplikimet në industri.

      - Proçesori i ri IBM POWER6™ dhe sistemi operacional
        AIX 6™ sjellin një pamje të re për performancën e
        sistemit, disponueshmërinë dhe efikasitetin. Me proçesorë
        teknologjik me ultra frekuencë të lartë dhe që janë dual-
        core, dy hardware të përshpejtuar dhe të integruar për
        performancë më të mirë dhe karakteristika të tjera që janë
        të parat në treg, System p mund të dergojë fuqi informatike
        me efikasitet në energji si kurrë me parë.
      - AIX, një sistem operativ i hapur UNIX, të lejon të drejtosh
        aplikimet që do ti, në hardware-in që do, serverat IBM UNIX.
        Serverat IBM System p ofrojnë nivele të larta sigurie të
        ndërtuara në sistemin operacional të AIX dhe ofrojnë Security
        Enhanced Linux për klientët që kanë nevoja kritike nga
        Linux-i.
      - Karakteristikat e IBM Advanced POWER Virtualization mund
        të të ndihmojnë të thjeshtëzosh dhe optimizosh
        infrastrukturën tënde të IT-së, për të të ndihmuar të
        promovosh inovacionin. Virtualizimi mund të ndihmojë
        rrenjësisht në uljen e shpenzimeve aktuale të infrastrukturës
        dhe rritjes së fleksibilitetit të biznesit, duke të lejuar të arrish
        të gjitha nevojat e paparashikuara.