• McAfee Network Intrusion Prevention

  Produktet e McAfee Network Intrusion Prevention mbajne biznesin tuaj lart, funksionoje dhe te siguruar me mbrojtje te specializuar ne nivele me te larta kunder hakerave, malware, dhe zero-day exploits. Nderkohe qe perfshirja eshte e plote dhe mbrojtja eshte e forte, menaxhimi eshte i thjeshte nepermjet nje pajisjeje te bazuar ne web, te centralizuar dhe te thjeshtuar.

  McAfee Network Security Manager

  McAfee Network Security Manager ju mundeson qe te konfiguroni, shperndani dhe menaxhoni disa sisteme kunder nderfutjes se McAfee (IPS) nepermjet vetem nje pajisjeje te perdorshme teper lehtesisht.

  McAfee Network Security Platform

  McAfee Network Security Platform eshte nje zgjidhje unike e sigurise inteligjente qe zbulon dhe bllokon rreziqe te sofistikuara ne rrjet. Duke perdorur teknika te avancuara per detektimin e rreziqeve, ai mbron ndaj sulmeve te forta me perpikmeri te larte me shpejtesi deri ne 80 Gbps, nderkohe qe mundeson te dhena te pasura dhe te sakta per perdoruesit, pajisjeve, dhe aplikacioneve per sulme te lindura brenda rrjetit per pergjigje te shpejta dhe te sakta.

  McAfee Network Threat Response

  McAfee Network Threat Response eshte nje zgjidhje e sigurise se rrjetit qe eshte i specializuar ne gjetjen e atij rreziku te vetem per sigurine: sulmi qe futet brenda ne rrjet. Network Threat Response eshte arkitekture e motoreve te detektimit te gjenerates tjeter, te specializuara ne pengimin rreziqe te avancuara persistente (APT), dhe prioritizon dhe prezanton vetem ato rreziqe te sigurise qe nevojitet investigim - duke shkurtuar keshtu, kohen e analizimit nga jave te tera ne vetem pak minuta.

 • Symantec IPS (Intrusion Prevention System)

  Një pajisje apo software që përdoret për të ndaluar hakerat nga hyrja në sisteme nga aktivitete të këqija apo të dyshimta. Ky është kontrasti me Intrusion Detection System (IDS), i cili thjesht detekton dhe njofton. Symantec Protection Agent është produkt për të dyja, edhe IDS edhe IPS duke qënë se Agjenti përfshin të dyja edhe IDS dhe funksionalitetin e firewall-it duke e bërë kështu që jo vetëm të detektojë por edhe të bllokojë sulmin.

 • Check Point Intrusion Prevention System (IPS)

  The Check Point Intrusion Prevention System (IPS) Software Blade kombinon mbrojtje IPS lider ne industri me nje performance te larte dhe nje kosto te ulet nga tradicionalja. IPS Software Blade levron ndalim nderhyrjeje te plote dhe proaktive - te gjitha me avantazhet per shperndarje dhe menaxhim te nje zgjidhje firewall te gjenerates tjeter te unifikuar dhe te gjere.

  Siguria, mbrojtja dhe performanca e gjenerates tjeter

      - IPS dhe firewall lider ne industri - testuar ne laboratoret NSS -
        levron 1,000s te mbrojtjes se firmave, sjelljes dhe parandalues.
      - Check Point renditet #1 ne mbulimin e sulmeve te Microsoft
        dhe Adobe
      - Kombinohet me firewall me te mire, kontrollin e aplikacioneve,
        filtrimin e URL, DLP dhe me teper ne firewall me te plote te
        gjenerates tjeter.

  Performance multi-Gigabit ne nje IPS te integruar

      - Deri ne 15 Gbps IPS dhe 30 Gbps puna e firewall
      - Stateful Inspection dhe teknologji SecureXL qe levron inspektim
        multi-tier IPSdhe pune te akseleruar IPS
      - Teknologji CoreXL qe mundeson perdorimin me eficente dhe me
        performance te larte te teknologjive multi-core

 • Cisco Intrusion Prevention System

  Cisco Intrusion Prevention System identifikon, klasifikon, dhe ndalon trafikun keqdashës, duke përfshirë worms, spyware, adware, viruse, dhe abuzimin e aplikimeve. Dërgon zbulimin dhe mbrojtjen me performancë të lartë dhe inteligjente kundër kërcënimeve. Përdor filtrim reputacioni dhe inspektim global si dhe promovon vazhdimësinë e biznesit.

 • Fortinet Fortigate IPS

  Fortinet Fortigate IPS ofron karakteristika për të zbuluar, etiketuar, ndarë dhe bllokuar mesazhet spam dhe attachment-et e tyre keqdashës. Agjent sigurie nga fillimi deri në fund ofron funksionalitet me antispam të integruar si pjesë e mbrojtjes së tyre me disa shtresa, duke qënë e mbështetur nga Antispam Service. Pajisjet përmbushin këtë funksionalitet me karakteristika plus që ofrojnë një mburojë akoma dhe më të fortë kundër volumit të spam-eve që është në rritje, duke ofruar nivelin maksimal të mbrojtjes kundër sulmeve të e-maileve të sofistikuara, dhe me funksionet e arkivimit të të dhënave nga pajisja e FortiMail, asistencë me pajtueshmërinë rregullatore.