• Sourcefire Security Solutions

  Mbroni kundër sulmeve që janë duke u ndryshuar shumë shpejt me pajisje të sigurta të gjeneratës tjetër dhe mbrojtje të avancuar kundër malware.

      - Siguri e Rrjetit e Gjeneratës Tjetër
      - Mbrojtje e Avancuar kundër Malware
      - Pajisje FirePOWER
      - Qëndra e Menaxhimit FireSIGHT
      - Open Source

 • McAfee Firewall Enterprise

  McAfee Firewall Enterprise ka përafërsisht dy dekada eksperiencë të aseteve kritike për mbrojtje, si: depozitime të dhënash të rregulluar (të dhëna për klientët, financiare, dhe shëndetësore), email dhe web servers, extranet dhe qëndra të dhënash. Firewall Enterprise ofron gjithashtu, vizibilitet të aplikacioneve dhe kontrolle të forta në brendësi të aplikacioneve për sa i përket mbrojtjes, lëvron kontrolle të fuqishme të bazuara në politika, bllokon rreziqet më të mëdha, dhe eliminon trafikun që nuk e dëshironi.

  Sikundër kompetitorëve, ne ofrojmë gjithë shërbimet tona të sigurisë "on box" pa asnjë kosto shtesë - teknologji me reputacion botëror (McAfee Global Threat Intelligence), mbrojtje deri në nivel aplikacioni, inspektim të trafikut të enkriptuar (SSH/SSL), ndalim të ndërfutjes, antivirus, URL dhe filtrim përmbajtjeje. Zgjidhja jonë përfshin menaxhim të centralizuar të provuar dhe integrim me klikimin e djathtë në software McAfee ePolicy Orchestrator (McAfee ePO) duke dhënë kështu të dhëna endpoint dhe mjete migrimi të maturuara për korporata duke lëvizur nga firewalle të trashëguar tek tonat. Zgjidhja McAfee ofron shumë funksione shpërndarjeje fleksibël — nga hardware i ndërtuar posaçërisht deri tek disponueshmëria tek Crossbeam X-Series që punojnë me CloudShield CS-4000 hardware dhe oferta të pajisjeve virtuale. McAfee Firewall Enterprise është ideale për organizatat që kanë nevojë për firewall të bazuar në proxy për të mbrojtur asetet e tyre më të rëndësishme brenda rrjetit si pjesë e një strategjie për mbrojtje të shtresëzuar.

  McAfee Firewall Enterprise në CloudShield

  Me McAfee Firewall Enterprise në CloudShield, ju mund të mundësoni siguri të rrjetit në ambjente të pabesuara që u nevojitet lëvrimi i rrjetave të sigurta lokale, gjithashtu edhe shërbime. Shembuj të këtyre mjediseve mund të jenë të mbrosh një tendë plot aktivitete që realizohen në Afganistan ose të sigurosh rrjetin lokal të ambasadës në një zonë të rrezikshme. Akoma dhe më e thjeshtë, mendoni të siguroni qendrën tuaj të të dhënave ndërkohë që ju ndani resurse mes agjensive kompetitive. Me McAfee Firewall Enterprise që performon në platformën cybersiguri të besuar CloudShield, CS-4000, mund të lëvroni besim në një ambjent të pasigurt.

 • Check Point 4000 Appliances

  Portat e sigurisë së korporatave të sotme duhet të jetë më tepër se një firewall - duhet të përdorë disa teknologji për të mbrojtur rrjetat kundër rreziqeve në zhvillim. Check Point 4000 Appliances me ndërfaqën e tyre të rrjetave tepër fleksibël dhe teknologji multi-core ofrojnë performancën më të lartë për klasin e tij

  Avantazhet

      - Zgjidhje sigurie all-inclusive
      - Performancë superiore për klasën e tyre
      - E thjeshtë për tu shpërndarë dhe menaxhuar

  Opsionet

      - Next-Generation Firewall, Data Protection, Threat Prevention
        dhe Secure Web Gateway zidhje turn-key të para-paketuara
      - Opsione fleksibël të rrjetave dhe 11 Gbps throughput firewall
      - Menaxhim lokal të përfshirë

 • Cisco ASA 5500 Series Adaptive Security Appliances

  Cisco ASA 5500 Series Adaptive Security Appliances kombinon firewall, VPN dhe përmbajtjen opsionale të sigurisë dhe parandalimin e ndërhyrjeve për të dërguar siguri rrjeti ndër operacioneve tuaja. Ofron mbrojtje nga kërcënimet dhe shërbimet e komunikimit mjaft të sigurta për të ndaluar sulmet para se të ndërhyjnë në vazhdimësinë e biznesit. Dërgon siguri rrjeti gjithëpërfshirës për rrjete të të gjitha përmasave.

 • Integrated Security on the Next-Generation ISR

  Integrated Security on the Next-Generation ISR dërgon një gamë aftësish që janë të ndërtuara përbrenda, duke përfshirë firewall, parandalimin e ndërhyrjeje, VPN-në dhe filtrimin e përmbajtjes. Promovon karakteristika të reja sigurie në rrjetet e integruara në router ekzistues. Ofron mbrojtje plus pa shtuar hardware dhe maksimizon sigurinë e rrjetit. Ul shpenzimet e vazhdueshme të mbështetjes dhe menaxhimit duke ulur numrin total të pajisjeve të nevojshme.

 • Fortinet Fortigate Firewall

  Fortinet Fortigate Firewall bashkon inspektimin e tërthortë të përshpejtuar nga ASIC me aplikime motorash sigurie të integruar për të identifikuar shpejtë dhe të bllokojë kërcënimet komplekse. Integrohet me karakteristika të tjera të rëndësishme sigurie si VPN, antivirus, sistem parandalimi ndërhyrjeje (IPS), filtrim i webit, antispam dhe formim trafiku për të dërguar siguri me disa shtresa që shkallëzon nga pajisje SOHO/ROBO në rrjete bërthame multi-gigabit ose platforma qëndrore të dhënash.