• Cisco Unified Communications Manager Business Edition 6000

  Cisco Unified Communications Manager Business Edition 6000 integron proçesimin e medias, mesazhimit, prezencën dhe aplikimet e rëndësishme të klientit në një server. Platforma e serverit Cisco UCS dhe Vmware janë ideale për bizneset me përmasa mesatare me staf IT-je relativisht të vogël. Mbështet rritjen me një kapacitet deri në 1000 punonjës në disa pika.

 • Cisco Communications Manager Session Management Edition

  Cisco Communication Manager Session Management Edition përdor një server bashkimi duke tërhequr bashkë pajisjet dhe aplikimet. Ideale për kompanitë me përmasa mesatare ose ato të mëdha. Mbështet deri në 20,000 sesione të harmonizuara.

 • Cisco Unified Communications Manager

  Cisco Unified Communications Manager është një sistem proçesimi telefonate me telefoni IP e cila është e shkallëzuar, mund të shpërndahet dhe mjaft e disponueshme. Lidhje e re lokale me pikat e Tandberg, duke nisur me Cisco IP Video Phone E20. Është ideale për bizneset me përmasa mesatare dhe kompanitë e mëdha. Mbështet një gamë të gjërë aplikimesh dhe karakteristikash komunikacioni.

 • Unified Communications Manager Business Edition

  Unified Communications Manager Business Edition është një zgjidhje që integron benefitet e proçesimit të medias (për zë dhe telefonatë me video dhe lëvizshmëri) dhe mesazhim të përbashkuar në një aparat të vetëm. Konsolidimi i këtyre aplikimeve në një server të vetëm krijon një zgjidhje me kosto efektive, që është e lehtë për tu instaluar, menaxhuar dhe përdorur, duke ulur kështu çmimin total të pronësisë dhe duke ofruar një largim të butë nga sisteme telefonie më të vjetra tek komunikimet e përbashkuara. Ofron mbrojtje investimesh me kapacitetin për tu rritur deri në 500 punonjës dhe 20 pika totale (19 pika të largëta).

 • Cisco Unified Survivable Remote Site Telephony

  Cisco Unified Survivable Remote Site Telephony është një set karakteristikash i përfshirë në software duke punuar nga router-at e Cisco-s. Përdor rrjetin ekzistues të një zyre të largët për të ofruar proçesim telefonate me disa karakteristika për Cisco Unified Communications Manager dhe shpërndarjet. Cisco Unified Communications Manager Business Edition mban deri në 1500 përdorues për vendodhje në qoftë se lidhja WAN e zyrës ose e shtëpisë është humbur.

 • Microsoft® Lync™

  Microsoft Lync është një eksperiencë e re përdoruesi të lidhur që transformon çdo komunikacion në një marrëdhënie që është më bashkëpunuese, angazhuese dhe e arritshme nga kudo. Për IT, benefitet jane po ashtu shumë të fuqishme, me një sistem shumë të sigurt dhe të besueshëm që punon me pajisje ekzistuese dhe sisteme për menaxhim më të lehtë, çmim të ulur pronësie, shpërndarje dhe përhapje e butë, më shumë zgjedhje dhe fleksibilitet.