• Cisco Unified IP Phone 8900 Series

  Cisco Unified IP Phone 8900 Series është një endpoint media profesional që dërgon një eksperiencë përdoruesi të avancuar me një dizajn që është ergonomik, i lehtë për tu përdorur dhe nuk ndot ambjentin. Pikat kryesore të portofolit përfshijnë njohjen me një rezolucion më të lartë (VGA), pamje me ngjyra, një portë USB, lidhje Gigabit Ethernet, dhe një mbështetje zëri High-definition (HD), që lejon një eksperiencë përdoruesi më produktive për lidhjen me aplikimet e multimedias. Mbështetja e aplikimit përfshin XML dhe aplikime që lejojnë MIDlet. Cisco Unified IP Phone 8961 është një zgjidhje ideale për profesionistët e diturisë, menaxherët administrativë dhe drejtorët.

 • Cisco Unified IP Phone 7900 Series

  Përdorni në maksimum rrjetin e të dhënave dhe zërit, gjithashtu duke mbajtur komoditetin dhe lehtshmërinë e përdoruesit që do të prisnit nga një telefon biznesi. Cisco Unified IP Phones mund t'ju ndihmojë në rritjen e produktivitetit duke arritur nevojat e përdoruesit drejt kompanisë suaj. Endpoint të avancuara të medias rrisin eksperiencën e përdoruesit fundor në këtë set inovativ të Cisco Unified IP Phones.

  Cisco Unified IP Phones 7900 Series ofron:

      - Telefona IP me Color Liquid Crystal Display (LCD), duke
        përfshirë soft key dinamikë për karakteristika dhe funksione
        të telefonatës
      - Mbështetje për shërbime informacioni, duke përfshirë aftësi
        Extensible Markup Language (XML) për të zgjatur sistemet e
        telefonit IP
      - Aftësia për të modifikuar shërbimet me bazë XML për të
        lejuar përdoruesit të hyjnë në një shumëllojshmëri
        informacioni, si kuotat e aksioneve, drejtoritë e punonjësve
        dhe përmbajtjet e web-it
      - Lëvizshmëri në terren duke përdorur zërin mbi wireless LAN

 • Cisco Unified IP Phone 6900 Series

  Cisco Unified IP Phone 6900 Series është një portofol i ri dhe inovativ i endpoint-eve që ofrojnë shërbime të përballueshme, me gradë biznesi dhe me komunikim zëri për klientët në mbarë botën. Gjashtë modele janë në dispozicion: Cisco Unified IP Phone 6901 (trimline), Cisco Unified IP Phone 6911 (one -line), Cisco Unified IP Phone 6921 (two-line), Cisco Unified IP Phone 6941 (four-line) Cisco Unified IP Phone 6945 (four -line), dhe Cisco Unified IP Phone 6961 (twelve-line).

  Shumica e modeleve mbështesin spiker-at full-duplex për një eksperiencë më produktive, fleksibël dhe më të lehtë për tu përdorur. Disa modele sjellin mbështetje për single-call per-line appearance, duke ofruar një bashkëveprim si me telefoni tradicionale për klientët që kërkojnë këtë lloj eksperience për përdoruesit e tyre. Çelësa të fiksuar për hold, transfer, dhe konferencë; linjë tri-color LED dhe çelësa karakteristikash që e bëjnë telefonin më të thjeshtë për tu përdorur.

 • Cisco IP Communicator

  Cisco IP Communicator është një aplikim softphone i bazuar në Windows PC që të lejon të përdorësh kompjuterin tënd personal për të bërë telefonata premium me zë dhe me video. Duke ofruar teknologjinë e fundit të komunikimit IP, është e lehtë për tu marrë, shpërndarë dhe përdorur.

  Me një headset USB ose bokse USB dhe Cisco IP Communicator, ju mund të hyni lehtësisht në voicemail dhe numrin e telefonit të kompanisë. E vetmja gjë që ju duhet është një lidhje në Internet dhe hyrje e largët në rrjetin e kompanisë suaj, edhe sikur të jeni duke punuar nga shtëpia, duke mbështetur një qendër kontakti, ose duke udhëtuar për punë.