• Cisco Catalyst 6500 Series

  Vendos standartin e ri për IP Communications dhe dërgesën e aplikimeve në kampusin e kompanisë duke maksimizuar produktivitetin e përdoruesit dhe për të rritur kontrollin operacional. Cisco Catalyst 6500 Series dërgon shërbime të sigurta, të bashkuara nga fillimi deri në fund, që nga dollapi i kabllove deri tek bërthama e rrjetit, tek qëndra e të dhënave dhe tek cepi i WAN. Ideal për kompani që kërkojnë të ulin koston totale të pronësisë, ato ofrojnë mbrojtje të pashembullt investimesh dhe dërgon performancë të shkallëzuar dhe densitet porti ndër disa konfigurime të shasive dhe LAN, WAN, dhe ndërfaqe Metropolitan-Area Network (MAN). Disponibël në shasi 3-, 6-, 9-, dhe 13-slote, Catalyst 6500 Series kur ndryshon karakteristikat përmban një sërë modulesh të integruara, duke përfshirë siguri rrjeti multigigabitëshe, ndryshim përmbajtjeje, module telefonie dhe analizë rrjeti.

 • Cisco Catalyst 4500 Series Switches

  Ofroni eksperiencë me performancë të lartë, të lëvizshme dhe të sigurt për përdoruesin, nëpermjet ndezjes Layer 2-4 të investimeve. Cisco Catalyst 4500 Switches lejojnë siguri, lëvizshmëri, performancë aplikimesh, kursim në video dhe energji mbi një infrastrukturë që mbështet elasticitetin, virtualizimin dhe automatizimin.

  Kanë një arkitekturë të përparme dhe në qendër, që lejon bashkëpunimin, virtualizimin dhe menaxhimin operacional nëpërmjet operacioneve të thjeshtëzuara. Platforma Cisco Catalyst 4500E Series ka nje uplink 10 Gigabit Ethernet (GE) dhe mbështet PoEP, duke bërë të mundur të ardhmen e rrjeteve.

 • Cisco Catalyst 6800 Series Switches

  Cisco®Catalyst® Instant Access është një zgjidhje për të thjeshtuar dramatikisht operacionet e kampusit të rrjetit, një avantazh shumë i madh për transformimin e biznesit që krijon mundësi për inovacionin e kampusit. Ajo thjeshton operacionet nëpërmjet një pike të vetme operacionesh dhe menaxhimi për hyrjen dhe backbone në kampus. Zgjidhja është kompozuar nga Cisco Catalyst 6500 ose 6800 core switch dhe Cisco Catalyst 6800ia Series Switches. Cisco Catalyst 6800ia access switches janë të lidhur me Cisco Catalyst 6500 ose 6800, dhe i gjithë konfigurimi si një switch i vetëm i zgjeruar me një domain të vetëm menaxhimi. Kjo lejon opsionet e Catalyst 6500/6800 të zgjerohen në hyrje të rrjetit si p.sh. MPLS/EVN në akses. Kjo zgjidhje është e optimizuar për pajisjet me wireless të centralizuara. Switch të aksesit mund të mbështesë Power over Ethernet Plus (PoE+), dhe mund të vendosen bashkë për një densitet të lartë të portave dhe elasticitet më të madh. Ka fleksibilitet të shpërndajë zgjidhjen Cisco Catalyst Instant Access në të gjithë apo në një pjesë të rrjetit të kampusit. Mund të ripërdorë infrastrukturën aktuale të kabllove për të shpërndarë zgjidhjen.

 • Cisco Catalyst 3xxx-X Series Switches

  Cisco Catalyst 3xxx-X Series Switches janë një sërë butonash me performancë të lartë të cilat janë në grup dhe të veçuara, respektivisht. Këto butona ofrojnë disponueshmëri të lartë, shkallëzim, siguri, efikasitet në energji, dhe lehtësi në operacione me karakteristika inovative, si Cisco StackPower, IEEE 802.3 at Power mbi konfiguracionet Ethernet Plus (PoE+),module opsionale rrjeti, rrjet elektrik me fuqi të tepërt, dhe karakteristika Media Access Control Security (MACsec). Ato rrisin prodhimtarinë duke lejuar aplikime si telefonia IP, wireless, dhe video për një eksperiencë pa kufij për rrjetin.

 • Cisco Catalyst 2960 Series Switches

  Rinovuesi Layer 2 Edge, ofron lehtësim përdorimi, operacione biznesi shumë të sigurta, qëndrueshmëri të përmirësuar dhe një eksperiencë rrjeti pa kufij. Ka aftësi magazinimi me konektivitet 1 ose 10 Gigabit dhe aftësi Power over Ethernet Plus (PoE+). Ato janë butona të fiksuara hyrjeje të ndërtuara për kompani, tregun e mesëm, dhe rrjete të degëve të zyrave për të ofruar një kosto totale të ulur pronësie.

 • Cisco Catalyst 2960-C Series Switches

  Cisco Catalyst  2960-C Series Compact Switches janë butona të vegjël formë-fabrike Fast Ethernet dhe Gigabit Ethernet të dizenjuara për shpërndarje jashtë instalimeve elektrike. Klientët e kompanisë dhe ato të tregut mund të dërgojnë shërbime sigurie të avancuara, komunikime të bashkuara, video kamera wireless dhe IP me disa aplikime për vendin e punës, zyrës me mini-dege, klasës, anije pushimesh dhe ambjente që janë të lidhura me kabllo.

 • E8200 zl Switch Series

  HP E8200 Switch Series është një buton modular me performancë të lartë, me karakteristika të tjera që ofrojnë kompleksitet të ulët si pjesë e zgjidhjes së infrastrukturës së Unified Wired dhe Wireless Network.

  Çfarë ajo ofron është:

      - Shpërndarje nga bërthama, me shtresë hyrjeje kritike
        për misionin
      - E avancuar dhe me disponueshmeri te larte AllianceONE
        e integruar
      - Set karakteristikash inteligjente Layer 2 te 4
      - Performancë dhe siguri me cilësi-komanie
      - Lidhje e shkallëzuar 10/100/1000 dhe 10 GbE

 • E5400 zl Switch Series

  HP E5400 Switch Series përbëhet nga butona Layer 2/3/4 që mbështesin aftesitë e avancuara të integruara në shasi formë-fabrike (me 6-slot dhe 12-slot) dhe ofrojnë maksimumin e fleksibilitetit, garancinë gjatë gjithë jetës dhe TCO-në e ulët.

  Çfare ajo ofron është:

      - Shtresë hyrjeje e avancuar, shpërndarjeje dhe Core
      - Set karakteristikash inteligjente të integruar L2 te L4
      - Performancë me cilësi dhe siguri e lartë
      - HP Alliance ONE e integruar
      - Lidhje e shkallëzuar 10/100/1000 dhe 10 GbE

 • E4200 vl Switch Series

  HP E4200 vl Switch Series të shasive modulare ofron një zgjidhje LAN fleksibël dhe me kosto efektive si një alternativë ndaj magazinimeve.

  Çfarë ajo ofron është:

      - Shtresë hyrjeje
      - Routing Layer 2 plus Static IP
      - Lidhje e shkallëzuar 10/100/1000
      - Uplink 10-GbE

 • E6200 yl Switch Series

  E6200 yl Switch Series ofron aftësi Layer 2/3/4 në një format magazinimi 1U për të mbledhur trafikun e rrjetit nga cepat deri tek bërthama.

  Çfarë ajo ofron është:

      - Shtresë shpërndarjeje
      - Set karakteristikash inteligjente Layer 2 te 4
      - Performancë të lartë
      - Lidhje me kosto të ulët mini-GBIC
      - Uplink 10-GbE

 • HP 6600 Switch Series

  HP 6600 Switch Series konsiston në switch server edge qëndra të dhënash të avancuara. HP 6600 Switch Series përfshin 10/100/1000BASE-T dhe 10GbE SFP+ 1U rackmount switches të përshtatshëm për ndërlidhje server edge me lëvizje ajri front-to-back, fuqi e tepërt hot-swappable dhe ventilatorë hot-swappable. Baza e switch series është një ProVision ASIC e ndërtuar qëllimisht dhe e programueshme, që lejon opsionet që kërkojnë më tepër, si cilësia e shërbimit (QoS) dhe siguria, të implementohen në mënyrë të përshkallëzuar por edhe granulare. Me një gamë të gjerë ndërfaqjesh dhe buffering të zgjeruar, HP 6600 Switch Series ofron mbrojtje të investimeve, fleksibilitet dhe përshkallëzim shumë të mirë por edhe lehtësi në shpërndarje dhe ulje të shpenzimeve operacionale.

 • E3500 yl Switch Series

  E3500 yl Switch Series përbëhet nga butona Layer 2/3/4 që ofrojnë aftësitë më të avancuara dhe inteligjente në të dyja shasitë (6-slot dhe 12-slot) dhe magazinim formë-fabrike (24-port dhe 48-port).

  Çfarë ato ofrojnë është:

      - Shtresë e avancuar hyrjeje dhe shpërndarje e vogël
      - Performancë me cilësi dhe siguri të lartë
      - Set karakteristikash inteligjent Edge me mbështetje L2 të L4
      - PoE+ e shkallëzuar 10/100/1000 dhe PoE 10/100
      - Software i bashkuar nga bërthama deri tek cepat ProVision

 • E2910 al Switch Series

  E2910 al Switch Series është një zgjidhje e shkallëzuar dhe me kosto efektive për të ndërtuar rrjete me performancë të lartë. Këto butona mund të shpërndahen kudo në kompani dhe degë zyrash të largëta, rrjete të bashkuara dhe qendra të dhënash në majë të raftit.

  Ajo çfarë ofrohet është:

      - Buton hyrjeje me performancë të lartë Gigabit Ethernet
      - Katër 10 GbE opsionale (CX4 and/or SFP+)
      - IEEE 802.3af/802.3at funksionalitet ( PoE/PoE+)
      - Layer 2 dhe Layer 3 plus IP statikë dhe routing RIP
      - Garanci gjatë gjithë jetës, sFlow, ACLs, dhe limitim në norma

 • HP 2620 Switch Series

  HP 2620 Switch Series konsiston në pesë switch-e me 10/100 ndërlidhje. HP 2620-24 Switch është një switch pa ventilator me veprimtari të qeta, duke e bërë atë ideal për shpërndarje në hapësira të mëdha. HP 2620-24-PPoE+ Switch, HP 2620-24-PoE+ Switch, dhe HP 2620-48-PoE+ Switch janë IEEE 802.3af- dhe IEEE 802.3at-compliant switches dhe mundësojnë deri në 30 W për porta të fuqizuara. HP 2620-48 Switch ka disa ventilatorë me shpejtësi të ndryshme për operacione të qeta. Të gjitha 2620 series switches përfshijnë dy 10/100/1000BASE-T ports dhe dy SFP slots për ndërlidhje Gigabit Ethernet uplink. Një burim tjetër ushqyes i jashtëm është i disponueshëm për të mundësuar vazhdimësinë edhe në rast të dështimit të burimit ushqyes. Me IPv4/IPv6 static dhe RIP routing, siguri e fortë dhe opsione menaxhimi, garanci e përjetshme falas, dhe azhornime software falas, HP 2620 Switch Series është një zgjidhje me kosto perfekte për klientë që janë duke ndërtuar korporata të konvergjuara.

 • E2610 Switch Series

  E2610 Switch Series është një zgjidhje me kosto efektive për të ndërtuar rrjete të bashkuara për kompaninë.

  Ajo çfarë ofrohet është:

      - Buton shtresë hyrjeje me kosto efektive
      - Routing Layer 2 plus IP statike
      - Lidhje e shkallëzuar 10/100
      - Uplink fibre Gigabit
      - Karakteristika me cilësi