• McAfee Network Threat Response

  McAfee Network Threat Response është një zgjidhje sigurie të rrjetit që është i specializuar në atë një sulm të vetëm por që është shumë i rëndësishëm: sulmi që futet brenda rrjetit vet. Network Threat Response është një strukturë e makinerive të gjeneratës së re të specializuara në pengimin e sulmeve të avancuara dhe të vazhdueshme (APT) dhe prioritizon dhe prezanton vetëm ato sulme të sigurisë që kërkojnë investigim - duke prerë kështu analizën që zgjaste disa javë në vetëm pak minuta.

 • McAfee Network Security Platform

  McAfee Network Security Platform është një zgjidhje sigurie shumë inteligjente  që zbulon dhe bllokon rreziqe të sofistikuara në rrjet. Duke përdorur teknika të avancuara për kapjen e rreziqeve, ajo të mbron nga sulme të fuqishme me përpikmëri shumë të madhe me një shpejtësi deri në 80 Gbps, duke mundësuar gjithashtu edhe të dhëna të sakta për përdoruesit, mjetet e tyre elektronike dhe aplikacionet për përgjigje të shpejta e të sakta për sulme të lindura në rrjet.

 • McAfee Network Security Manager

  McAfee Network Security Manager ju mundëson të konfiguroni dhe menaxhoni disa sisteme të ndalimit të hyrjeve (IPS) nëpërmjet një pajisjeje shumë lehtë të përdorueshme.

 • Cisco Sistem Intrusion Prevention System

  Cisco Intrusion Prevention System identifikon, klasifikon dhe ndalon trafikun me qëllim të keq, duke përfshirë krimbat, spyware, adware, viruset dhe aplikimet abuzive. Lëvron performancë të lartë, zbulim inteligjent të kërcënimeve dhe mbrojtje. Përdor filtrim reputacioni dhe inspektim global veç promovimit të vazhdimësisë së biznesit.

 • Integrated Security on the Next-Generation ISR

  Integrated Security on the Next-Generation ISR lëvron mundësi të plota built-in, duke përfshirë firewall, parandalim ndërhyrjeje, VPN, dhe filtrim përmbajtjeje. Promovon integrimin e sigurisë së re të rrjetit tipare në routers ekzistues. Ofron mbrojtje të shtuar pa shtuar hardware dhe maksimizon sigurinë e rrjetit. Ul mbështetjen në vazhdimësi dhe kostot e menaxhimit duke reduktuar numrin total të paisjeve të kërkuara.

 • Fortinet Fortigate IPS

  Fortinet Fortigate IPS ofon karakteristika për të zbuluar, etiketuar, vënë në karantinë, dhe bllokuar mesazhet spam dhe bashkëngjitjet e tyre me qëllim të keq. Agjentët e sigurisë end-point ofrojnë funksionalitete antispam të integruar si pjesë e mbrojtjes së tyre multi-layered, mbështetur nga Shërbimi Antispam. Aplikimet plotësojnë këtë funksionalitet me karakteristika shtesë që ofrojnë një barrierë akoma më efektive kundër volumit gjithnjë në rritje të spamit, duke ofruar nivelet maksimale të mbrojtjes kundër sulmeve e-mail të sofistikuara, dhe me FortiMail aplikime përmbajtjeje arkivimi funksionesh, asistencë me rregullatorë pajtimi.