• McAfee Email Protection

  McAfee Email Protection shkon përtej anti-spam për të dhënë një zgjidhje të integruar sigurie të email-it me mbrojtje ndaj rreziqeve, mbrojtje të informacionit (kodimin dhe ndalimin e humbjes së të dhënave), dhe aftësi të vazhdimësisë së email-eve për të siguruar akses në email - edhe përgjatë mosfunksionimit të serverave. Me opsione shpërndarjeje fleksibël (në vend, në cloud, apo hibrid apo dhe të dyja) klientët mund të shpërndajnë çfarë të dëshirojnë dhe të kenë fleksibilitetin për ndryshime në të ardhmen.

  McAfee Email Protection përfshin:

      - McAfee Email Gateway — I mundshëm si një pajisje virtuale apo
        fizike, Email Gateway jep siguri të përgjithshme të email-it në
        skajin e rrjetit, duke skanuar të gjithë trafikun e brendshëm dhe
        të jashtëm të email-it. Një zgjidhje e plotë që mund të qëndrojë e
        vetme apo të punojë me McAfee SaaS Email Protection and
        Continuity për të ofruar mbrojtje shumë-shtresëse kundër
        rreziqeve të lindura prej email-it. Është i përshkallëzuar me
        opsione komplekse dhe funksionalitet, i ndërtuar në ndërfaqe të
        thjeshtë dhe shumë lehtë të përdorshme prej korporatave. Email
        Gateway përfshin McAfee ePolicy Orchestrator, McAfee Quarantine
        Manager, dhe McAfee Content Security Reporter.

      - McAfee SaaS Email Protection and Continuity — Bllokoni
         phishing, malware, dhe spam në cloud përpara se ato të
         mbërrijnë në rrjetet e klientëve tuaj. Ajo përforcon policat e
         email-eve në nisje dhe mundëson aksesim në email ndërkohë të
         një prerje të rrjetit, pa nevojitur asnjë hardware shtesë,
         software, apo mirëmbajtje.

 • Symantec Mail Security

  Symantec Mail Security për Microsoft Exchange 7.5 kombinon teknologjinë Symantec antimalware me orientim të avancuar që mundëson mbrojtje në kohë reale të email-it kundër viruseve, spyware, phishing, dhe sulmeve të tjera të rrezikshme duke përforcuar politikat e filtrimit të përmbajtjes tek Microsoft Exchange Server 2007, 2010 dhe 2013. Për më tepër, Mail Security punon së bashku me Symantec Premium AntiSpam, mundësuar nga teknologjia Brightmail™, për të ndaluar 99 përqind të spam të ardhur me më pak se një në një milion pozitiva false. Suporton ambjente Hosted, Microsoft Hyper-V®, ose VMware® virtualized Exchange server. Symantec Mail Security për Microsoft Exchange plotëson shtresa të tjera mbrojtjeje duke ndaluar përhapjen e rreziqeve të lindura prej email-eve dhe duke përforcuar politikat kundër shpërndarjes së të dhënave.

 • ESET Mail Security

      - Mbron të gjithë serverin – mailbox-et dhe ambjentet e serverave
      - Teknologji fituese e shumë çmimeve – mban Çmimin VB SPAM+
      - Detektimi i Llojeve t
  ë vërtetë të File – me politika për përmbajtje
        specifike të dokumentave bashkëngjitur në email
      - ESET Remote Administrator
  – për një menaxhim sigurie sa më të
        centralizuar dhe të lehtë

 • Microsoft Exchange Online Protection

  EOP është një shërbim per filtrimin e email, i bazuar ne cloud,që ndihmon në mbrojtjen kundër spam dhe malware, dhe që përfshin karakteristika për ruajtjen nga shkeljet e politikave te mesazheve. EOP mund të lehtësoje menaxhimin e mjedisit të mesazheve dhe eleminon shumë nga ngarkesat që vijnë me mbajtjen lokalisht te hardware dhe software.

  Në vijim janë mënyrat kryesore të përdorimit të EOP për mbrojtjen e mesazheve:

      - Në një skenar të pavarur EOP ofron mbrojtje të bazuar ne cloud
        te postës elektronike të Microsoft Exchange Server 2013,
        versioneve më të vjetra të Exchange Server , ose për çdo zgjidhje
        tjetër email SMTP.
      - Si pjesë e Microsoft Exchange Online Server, EOP mbron
        automatikisht mailbox-et Microsoft Exchange Online te
        hostuara ne cloud.
      - Në një vendosje hibride EOP mund të konfigurohet për të
        mbrojtur emails ne nje mjedis hibrid.

 • FortiNet FortiMail Security

  FortiNet FortiMail Security lëvron siguri të provuar mesazhesh për çdo madhësi organizate. Ndërtuar enkas për pjesën më të madhe të sistemeve me mesazhe, mbron rrjetin kundër spameve, dhe kërcënimeve të tjera. Filtri i makinerisë së tij bllokon spamet dhe kërcënimet përpara se të hyjë në rrjet dhe të influencojë përdoruesit. Teknologjia e tij inspektuese outbound parandalon spamet dhe kërcënimet (përfshirë këtu edhe trafikum mobil 3G) që nga shkaktimi i hyrjeve të tjera antispam gateways deri tek lista e zezë e përdoruesve tuaj.

 • ForiNet FortiWeb Security

  Familja FortiWeb e aplikimeve dhe XML mbrojtje firewall ofrojnë balancë dhe përshpejtim të aplikimeve Web, databazave, dhe informacionin e tejçuar midis tyre. Fortinet dizenjoi familjen FortiWeb për kompani të mesme dhe të mëdha, shërbimet aplikative dhe Cloud-based Ofrues Shërbimesh; dhe mund të reduktojë ndjeshëm kohën e vendosjes dhe kompleksitetin e prezantimit dhe mbrojtjes së aplikimeve tuaja bazuar-në-rrjet. FortiWeb përfshin Fortinet's lider industrial në kërkimet e kërcënimeve për mbrojtjen e aplikimeve bazuar-në-rrjet, përmirësimin e sigurisë së informacionit konfidencial dhe ndihmojnë në pajtimin mes legjislacionit dhe PCI. FortiWeb shkon përtej aplikimeve firewall rrjeti për përmirësimin e XML përforcimin e sigurisë, përshpejtimin aplikativ, përshpejtimin e aplikimeve dhe balancimin e ngarkesës së serverit.