• Microsoft Exchange 2013 Server

    Microsoft Exchange Server 2013, versioni më i ri i kompanisë kryesore për mesazhim, Microsoft, dhe një produkt bashkëpunimi, ofron ndihmën fillestare për të ndërtuar komunikacione të bashkuara të cilat janë efikase dhe efiçente në çmim, duke konsoliduar kështu e-mail, mesazhim të menjëhershëm, konferencim, dhe voice mail përbrenda një platforme të njohur dhe lehtësisht të menaxhueshme. Karakteristika të përmirësuara të lejojnë të punosh më me efikasitet dhe të ndihmojnë të arrish nivele më të larta besueshmërie dhe sigurie në menaxhimin e saj të komunikimev, duke të ndihmuar të ulësh shpenzimet e shpërndarjes dhe ato administrative.

  • Linux Mail

    Linux Mail ofron platformë komplete mesazhimi për kompaninë tuaj. Mail-server i plotë i përfshirë, që mbështet POP3/IMAP, klientin e Webmail-it, karakteristikat e Calendar dhe Groupware. Përdorni klientët e desktopit të komunikoni me mail-serverin dhe përdorni ndërfaqe Webmail-i për të hyrë në llogaritë e përdoruesve. Ai ofron të përshirë në paketë administrimin e thjeshtë të bazuar në web.