• Cisco PAP2T Internet Phone Adapter with 2 VoIP Ports

  Kursimi i madh i shërbimit të telefonit Internet nuk është e limituar vetëm për ata me telefona IP. Pjesë të Cisco Small Business Voice Gateways dhe ATAs, PAP2T ofrojnë benefitet e cilësisë së lartë të Voice Over IP (VoIP) pa nevojën e rinovimit të telefonave ekzistues analog.

  PAP2T përfshin 2 porta standarte dhe analoge që shkojnë mirë me fax-in, që punojnë si vija të ndryshme, komplete me nurma individual telefoni. Të gjithë karakteristikat që ke pritur kanë ardhur, si pritshmëria e telefonatës, ID i telefonuesit, voicemail dhe më shumë. Është e lehtë të zgjedhësh kodin e zonës lokale të preferuar, ose të shtosh një numër virtual nga kudo për t'u çuar tek telefoni juaj me Internet.

 • Cisco SPA2102 Phone Adapter with Router

  Nuk është nevoja të ndërroni telefonat tuaj analog, vetëm sepse doni të rifreskoni sistemin tuaj të telefonit. Pjesë e Cisco Small Business Voice Gateways dhe ATAs, adaptori i telefonit SPA2102 me router lidh telefonat analogë standart ose makinat e faksit me një rrjet të dhënash me baza IP.

  Me SPA2102, përdoruesit kanë mundësinë të mbrojnë dhe zgjerojnë investimet e tyre në telefona, spiker-fone konferencë dhe makina faksi, si dhe të kontrollojnë migrimin e tyre në IP me një zgjidhje të përballueshme dhe të besueshme. Benefitet e përmirësuara dhe me efikasitet në kosto të shërbimit Voice over IP (VoIP) kërkon vetëm një lidhje broadband me Internetin.

 • Cisco SPA3102 Voice Gateway with Router

  Shërbimi i Internetit me telefon është tani më i disponueshëm se dikur. Pjesë e Cisco Small Business Voice Gateways dhe ATAs, SPA3102 Voice Gateway lejon routing automatik të telefonatave lokale nga telefona të lëvizshëm dhe linja tokësore të distributorëve të shërbimit Voice over Internet Protocol (VoIP) dhe anasjelltas. Duke telefonuar më përpara numrin në SPA3102, ju mund të ulni ose eliminoni faturat me distancë të largët.

  Nëqoftëse ikin dritat ose shërbimi i Internetit humbet, telefonatat mund të ridrejtohen në mënyrë të sigurt tek një carrier tradicional nëpërmjet ndërfaqes standart analog.

 • Cisco IOS Gateways with Session Initiation Protocol (SIP)

  Mos lejoni telefonat analogë të qëndrojnë ndërmjet jush dhe telefonisë së Internetit. Pjesë e Cisco Small Business Voice Gateways dhe ATAs, SPA8000 8-Port IP Telephony Gateway lejon lidhjet ndërmjet tetë telefonave analogë dhe një rrjet të dhënash të bazuara në IP, duke i ofruar bizneseve të vogla shërbime të përshpejtuara komunikimi nëpërmjet një lidhjeje broadband Interneti.

  Ideale për ambjente multi-dwelling ose ambjente biznesi si call centers, SPA8000 shndërron trafikun e zërit dhe fakset në paketa të dhënash për transmision IP-je.

 • Cisco SPA8800 IP Telephony Gateway with 4 FXS and 4 FXO Ports

  Cisco SPA8800 IP Telephony Gateway është një zgjidhje me shumë funksione që bizneset e vogla mund të përdorin që të lidhen me një sistem IP Private Branch Exchange (PBX) në rrethina me Public Switched Telephone Network (PSTN), ose të lidhet me një Legacy Time-Division Multiplexing (TDM) PBX ose Key System tek shërbimet Voice-over-IP (VoIP). Cisco SPA8800 ofron një kombinim të katër Foreign eXchange Office (FXO) dhe katër porta Foreign eXchange Subscriber (FXS) të lidhen me telefona analogë ekzistente, që ndihmojnë në mbrojtjen dhe zgjat gjithashtu investimet në pajisjet e komunikimit që janë ekzistente.

  Cisco SPA8800 ka gjithashtu aftësinë të konfigurohet si një gateway FXO për një Asterisk Open Source PBX duke ofruar një zgjidhje të plotë kur kushtet favorizojnë për një pajisje të jashtme.

 • Cisco WRP400 Wireless-G Broadband Router with 2 Phone Ports

  Cisco WRP400 Wireless-G Broadband Router with 2 Phone Ports është një zgjidhje rrjeti që përfshin aftësitë e telefonit, wireless, dhe ato me tel, që mund të jenë një zgjidhje e plotë për zyrën që i nevojitet gjithçka. Pjesë e Cisco Small Business Voice Gateways dhe ATAs, WRP400 Wireless-G Broadband Router është një vend qëndror për lidhjet Wireless-G dhe Wireless-B. Vjen gjithashtu me katër porta 10/100 për lidhje me tel dhe dy jack telefoni për funksionalitetin Voice over Internet Protocol (VoIP).

  WRP400 përdor funksionalitet të avancuar të cilësisë së shërbimit për të ruajtur qëndrueshmërinë dhe qartësinë e komunikimeve me zë dhe video. Mban të dhëna të sigurta duke mbështetur protokolle sigurie wireless si WEP dhe WPA, limitim hyrjeje të bazuar në adresat e MAC dhe IP, dhe një firewall të fuqishëm që parandalon sulmet e jashtme keqdashëse tek rrjeti juaj.