• Cisco WebEx Meeting Center

  "Ndaj idetë me këdo, kudo me Cisco WebEx Meeting Center"

      - Ndani dokumenta, prezantime dhe aplikime
      - Takohuni nga PC juaj, Mac ose smartphone
      - Përdorni konferencimin e integruar të zërit
      - Regjistroni takimet për ata që e kanë humbur atë
      - Ndani streaming-un e videove me cilësi të lartë dhe disa
        webcam-e

 • Microsoft Lync

  Si përgjigje ndaj stileve të punës në ndryshim në ditët e sotme dhe nevojën për bashkëpunim në kohë reale, organizatat po kërkojnë për pajisje produktiviteti të integruara që lejojnë përdoruesit të komunikojnë nga kudo në një mënyrë me efikasitet në kosto dhe të sigurt. Microsoft Lync™ Server 2013 ofron një eksperiencë të freskët dhe intuitive për përdoruesin që sjell mënyrat e ndryshme që njerëzit komunikojnë në një ndërfaqe të vetme. Kjo eksperiencë e përbashkuar lehtëson adoptimin e shpejtë të përdoruesit, ndërkohë që aftësia për të mbështetur një sërë rrugësh komunikimi nga një platformë e vetme, ul shpenzimet kapitale dhe ato opeacionale.