• Cisco ME 3800X Series

  "Ofron Shërbime të Përforcuara me Grumbullim"

  Cisco ME 3800X Series shpërndan një platformë grumbullimi të konvergjuar, me tipare të plota për tregun e lëvizshëm, atë rezident si dhe bizneset me Cisco ME 3800X Series Carrier Ethernet Switch Routers. Këto switch routers me kosto efektive, 1-rack-unit (1RU):

      - Kërkojnë konsum të ulët fuqie
      - Ofrojnë shkallë të lartë shërbimi
      - Janë të optimizuara për grumbullime të vogla dhe aplikime
        point-of-presence (POP) të largëta

                   Mbështet Grumbullimet Broadband

  Seria Cisco ME 3800X:

      - Mbështet grumbullimin broadband për dërgesën e
        shërbimeve "any-play", siç është zëri, video, të dhënat dhe
        lëvizshmëria
      - Mbështet një sërë aplikimesh broadband, duke përfshirë IPTV
        dhe video me kërkesë (VoD)
      - Përforcon dhe zgjat arkitekturën e Cisco IP Next-Generation
        Network (IP NGN)

  Shpërndan para-Grumbullimet për Aplikimet e Lëvizshme

  E shpërndarë si një platformë e lëvizshme backhaul e para-grumbullimit, Cisco ME 3800X Series mund të:

      - Mbledhë router-at e qëndrës së elementit Cisco MWR 2941
      - Përdor MPLS si transport për Radio Access Network (RAN)
        trafik backhaul
      - Ofron shërbime kohe

                      Përdor Mbledhjen Metro Ethernet


  Seria Cisco ME 3800X gjithashtu:

      - Takon kërkesat e nevojshme për mbledhjen e Carrier
        Ethernet
      - Është optimal për zyra qëndrore të largëta dhe vende
        grumbulluese më të vogla
      - Ofron fleksibilitet shërbimi dhe Layer 2, IP, dhe transport
        MPLS-je për Layer 2 dhe Layer 3 VPN të avancuar dhe
        shërbime të shumëllojshme

 • Cisco Catalyst 4500E Series Switches

  Butonët e Cisco Catalyst 4500 Series me elasticitet të integruar janë dizenjuar specifikisht për, si mbledhjen e shërbimeve të biznesit, gjithashtu edhe hyrjen e abonentëve në rrjetet e zonave metropolitane (MANs) që përdorin lehtësinë dhe fleksibilitetin e Ethernet-it optik në First Mile. Këto butona dërgojnë elasticitet të integruar së bashku me mekanizmat për menaxhimin e trafikut për abonentët, sigurinë, performancën, dhe kualitetin e shërbimit, të cilat operatorët e rrjetit dhe distributorët e shërbimit duhet të dërgojnë të dhëna për gjenerimin e të ardhurave, zërin dhe shërbimet e videos. Me Cisco Catalyst 4500, operatorët e rrjetit mund t'a zgjerojnë kontrollin dhe inteligjencën në zona të mëdha dhe të vogla, tek cepi i MAN-it në rrjetet e tyre EFM.

 • Cisco Catalyst 3750 Metro Series

  "Shto shërbimet dhe thjeshtëzo detyrat"

  Thjeshtëzo operacionet në rrjet duke bashkuar shërbimet wireless dhe wireline me Cisco ME 3600X Series Ethernet Access Switches. Këto butona gjithashtu:

      - Ofrojnë shpejtësi transporti 10 Gbps në shtresën e hyrjes
        së aplikimeve të biznesit dhe ato në lëvizje
      - Të ndihmojnë në nisjen e shërbimeve VPN me bazë MPLS,
        nga brenda shtresës së hyrjes
      - Lehtëson shërbimet premium me aftesitë e përparuara të
        marrëveshjeve në nivelin e shërbimit
      - Ofron karakteristikën “paguaj-ndërkohë-që-rritesh” dhe
        modelin e shërbimit të aktivizuar për rritje në fleksibilitet dhe
        efikasitet në kosto

  Këto butona janë 1-rack-unit (1RU), platformë me foktor formë të fiksuar, disponibël në konfigurime të optimizuara prej hardware-it në bakër dhe fibër:

      - Cisco ME 3600X-24TS (bakër) me njëzetë e katër porta
        10/100/1000  dhe dy porta 10 Gigabit Ethernet SFP+  
      - Cisco ME 3600X-24FS (fibër) me njëzetë e katër porta
        Gigabit Ethernet SFP dhe dy porta 10 Gigabit Ethernet
        SFP+  

  Seria Cisco ME 3600X ofron përmirësime të rëndësishme që të ndihmojnë në thjeshtëzimin dhe lehtësimin e menaxhimit të rrjetit, e cila zvogëlon kostot operacionale. Ju mund të shpërndani këto butona në një shumëllojshmëri aplikimesh, duke përfshirë shërbimin e biznesit 10 Gigabit Ethernet dhe Ethernet mobile backhaul.

  Kjo seri gjithashtu ofron:

      - Shërbime kohore për një rrjet hyrjeje të bashkuar për të
        mbështetur zgjidhjet e lëvizshme, duke përfshirë aplikimet
        Radio Access Network (RAN)
      - Mbështetje për shërbimet Synchronous Ethernet (SyncE)

 • Cisco ME 3400 Series

  "Advanced Switching për Metro Ethernet Services"

  Butonat Cisco Catalyst 3750 Metro Series janë një linjë e re e butonave premierë me disa shtresa që sjellin inteligjencë më të madhe për metro Ethernet edge, duke lejuar dërgimin e më shumë shërbimeve të ndryshme metro Ethernet. Ofrojnë, gjithashtu, shërbimin e kualitetit hierarkik dhe formësimin e trafikut, tunelimin inteligjent 802.1Q, planifikimin VLAN, Multi-protocol Label Switching (MPLS) dhe mbështetjen Ethernet mbi MPLS (EoMPLS) suport, dhe fuqinë me tepri AC ose DC. Këto butona janë idealë për distributorët e shërbimit që kërkojnë të dërgojnë shërbime përfituese biznesi, siç është Layer 2, Layer 3, dhe MPLS VPNs, në një shumëllojshmëri bandwidths dhe me marrëveshje të ndryshme të nivelitet të shërbimit.

  Me opsione fleksibël software-i, Cisco Catalyst 3750 Metro Series ofron një rrugë me efikasitet në kosto, për t'u matur me nevojat e shërbimit të sotëm dhe të së ardhmes, duke ju shërbyer bizneseve sipërmarrëse dhe atyre komerciale.

  Konfigurime:

      - Catalyst 3750 Metro Series Switch (ME-C3750-24TE-M)
        24-10/100 Port, 2 SFP porta për Gigabit Ethernet Access;
        dhe 2 porta SFP-based Enhanced Services (ES); kërkesë me
        fuqi elektrike e nevojitur AC ose DC; opsioni i fuqisë së
        tepruar të integruar; 1 rack unit (RU)

  Software Feature Licenses:

      - Cisco Catalyst 3750 Metro Advanced IP license për
        karakteristikat (MPLS, EoMPLS, dhe MPLS VPN; gjithashtu
        përmban liçensën për shërbimet ME3750 IP)
      - Cisco Catalyst 3750 Metro IP Services ofron liçensë (BGP,
        EIGRP, OSPF, IS-IS, PBR, multi-VRF CE, HSRP, PIM, dhe
        DVMRP tunneling; gjithashtu përmban liçensë IP Base)
      - Cisco Catalyst 3750 Metro IP Services për të përmirësuar
        liçensën Advanced IP

 • Cisco ME 6500 Series

  "Triple-Play me Kosto Efektive dhe Shërbimet VPN"

  Ideal për distributorin e shërbimeve, zyra qëndrore të vogla dhe të largëta, këto pajisje që kursejnë vend dhe janë efikase në kosto, janë në relacion me performancën e saktë, besueshmërinë, dhe kërkesat në cilësinë në shërbim për dërgesën e:

  Tre shërbime që sjellin benefite (zëri, video dhe të dhënat)

  Shërbimet VPN për Ethernet në shtëpi (ETTH), Ethernet në biznes (ETTB), dhe shpërndarje grumbulluese DSLAM.

  Cisco ME 6524 Ethernet Switch zgjat karakteristikat e avancuara MPLS, QoS, Multicast, dhe IPv6 në hyrje Ethernet-i dhe grumbullim rrjetesh, duke lejuar hyrje të shkallëzuar dhe me shërbim të pasur Gigabit Ethernet, si për shpërndarjet me fibër, ashtu edhe për ato me bakër.

  Veçoritë e këtij produkti janë:

      - Form faktori i vogël dhe konsum fuqie i vogël: 1.5 rack units
        dhe pajisje 400 watt
      - Porta 32 Gigabit Ethernet të bazuara me fibër
      - Opsione fleksibël shpërndarjeje: shërbime të shkallëzuara
        Layer 2, Multiprotocol Label Switching (MPLS), Multicast,
        IPv4 dhe IPv6
      - Robust Multicast për dërgesë efikase të shërbimeve video të
        përbashkuara
      - Siguri e integruar për të ndihmuar në zbutjen e sulmeve të
        refuzimit të shërbimeve, për të kufizuar hyrjen e rrjetit të
        distributorit të shërbimit, dhe për të mbrojtur burimet e
        abonentit dhe të rrjetit
      - Mbështetje për software-in modular të Cisco IOS për të ulur
        downtime të pa planifikuar nëpërmjet përmbajtjes së skedarit
        dhe proçeseve restart-i stateful dhe për të lehtësuar
        ndryshimet në software nëpërmjet përmirësimeve në shërbim
        sub-system (ISSU)

                   Imazhe të bashkuara me Software-in

  Këto imazhe lejojnë karakteristika të reja me një përmirësim të thjeshtë software-i. Zgjidh nga dy opsionet:

      - Cisco ME 6524 IOS IP Base: karakteristikat në set Layer 2,
        Routing Information Protocol (RIP), cung Enhanced Interior
        Gateway Routing Protocol (EIGRP), zgjidhje gjithëpërfshirëse
        Multicast, dhe kualitet shërbimi i lartë
      - Cisco ME 6524 IOS Advanced IP Services: Layer 3 IPv4 dhe
        shërbimin IPv6, set karakteristikash gjithëpërfshirës MPLS