• Prisma II Products

  Scientific Atlanta Prisma II Video Platform i lejon operatorët të përdorin rrjetin e tyre Fiber to the Home (FTTH) për të shfrytëzuar një zgjidhje për dërgim videoje IPTV praktike dhe me efikasitet në kosto. Duke lejuar operatorët e rrjetit të përdorin teknologjinë ekzistuese për të drejtuar disa rryma video ndërmjet fibrave, platforma ul kohën për t'a cuar deri në treg, duke maksimizuar mundësitë për rryma të reja të ardhurash nga shërbimet video. Network Equipment Building System (NEBS) Level 3-Certified Optics ofrojnë integrim të butë tek rrjetet FTTH.

  Produktet e reja tek seritë Prisma II ofrojnë:

      - Optika dixhitale baseband të kundërta në formë faktor të
        reja dhe të vogla
      - Performancë të lartë dhe të zgjeruar, trashëgimi që siguron
        të ardhme nga platforma optike analoge e Scientific Atlanta's
        Prisma II
      - Mirëmbajtje e pajtueshmërisë së kundërt me produktet e
        trashëgimisë Prisma II
      - Mbeshtetje deri në 2 autobuzë të kundërt me plane
        implementimi Coarse Wavelength Division Multiplexing
        (CWDM) dhe Dense Wavelength Division Multiplexing
        (DWDM)
      - Dërgim videoje i zhdërvjellët dhe efikas në kosto

  Shasia e re Prisma II ekstra e dendur (XD) strehon deri në 16 module optike në një shasi 3 RU që rrit dëndësinë deri në më shumë se 30 përqind mbi shasinë Prisma II ekzistuese. Prisma II me optikë të përparmë dhe me multi-gjatësi vale ofron performancë të përmirësuar dhe kapacitet të rritur për operatorët e kabllit nga përdorimi i zgjeruar i fibrave në transmisionet me levizje të përparme, sidomos në distancat e largëta.

 • Optical Passive Components

  Pasivët Scientific Atlanta's Coarse Wavelength Division Multiplexing (CWDM) janë ndërtuar për të ndihmuar në mbarëvajtjen e besueshmërisë në sinjal në një ambient ku ndryshimi në temperaturë është relativisht i lartë, i pranishëm në një impiant kablli që është nga jashtë i mbuluar me fibra dhe hibride.
  Filtrat Prisma CWDM dhe Band Wavelength Division Multiplexing (BWDM) dhe pasivët DWDM ofrojnë gjatësinë e valës të nevojshme për multiplexing/demultiplexing në arkitektura transporti dixhitale multi-wavelength që përmbajnë CWDM dhe BWDM.

  Scientific Atlanta Prisma Dispersion Compensation Module përdor fibra optike pasivë të modifikuara, të dizenjuara për të kundërshtuar efektet e shpërndarjes së pulsit të dritës në mënyrë që të korrigjojë formën e pulsit të transmetuar dhe të mbrojë dergesën e përmbajtjes.

  Prisma Fixed Optical Attenuators ofron nivel të fiksuar zvogëlimi për një shumëllojshmëri të rrjetit dhe aplikimeve të laboratorit. Prisma Singlemode Multiband couplers/splitters ofrojnë performancë të pajtueshme me humbjen e vogël të shtimit dhe ndjeshmërinë në polarizim.