• 1 GHz GainMaker Amplifiers

  Platforma Scientific Atlanta GainMaker 1 GHz përmban një shumëllojshmëri amplifikatorësh që i drejtohen një game të gjerë nevojash për rrjetet e sotëm broadband. Amplifikatorët ofrojnë:

      - Performancë me 2 benefite superiore dhe besueshmëri
      - Planifikim që është i kuptueshëm nga tekniku
      - Outpute të shumta të përparme RF
      - Zgjatues vize 1GHz ofron një port output të vetme RF

  Teknologjia Gallium Arsenide Field Effect Transistor (GaAsFET) në stazhin e mesit dhe stazhe outputi me fitim, përmirësojnë performancën e shtrembërimit, dhe janë të konfiguruara në fabrikë me amplifikatorë të kundërt, filtëra duplex, qark termal kompensimi, jastëk të përparmë në stazh të mesëm dhe një stabilizator që ndihmon të dërgosh performancën optimale.

  Më shumë se 130 stabilizatorë të përparshëm dhe të kundërt, jastëqe, stabilizatorë të mbrapshëm dhe drejtorë sinjali në një gamë të gjërë vlerash janë të gatshëm të modifikojnë shpërndarjen tënde Scientific Atlanta 1GHz GainMaker. Këto pajisje që futen në prizë janë të përbashkëta tek të gjithë amplifikatorët e sistemit GainMaker dhe zgjatues vizash, që janë zakonisht të instaluara në fushë në lidhje me ndërtimin e sistemit.

 • 750 MHz System Amplifiers

  Familja e amplifikatorëve RF, System Amplifier III (SAIII) përmban një shumëllojshmëri përfitimesh, output, dhe konfigurime frekuencash për të përmbushur shumëllojshmërinë e arkitekturave të rrjetit. Këto amplifikatorë përmbajnë karakteristika për të rritur aftësinë e kalimit të korrentit, deri në 50 përqind duke përmirësuar tolerancën ndaj rritjeve të korrentit për më pak kosto riparimi dhe zëvendësimi.

  Karakteristikat e tyre jane:

      - Fuqi 60 dhe 90 VAC
      - Kapacitet korrenti 15 amperë (në gjendje të qëndrueshme)
        dhe rezistueshmëri ndaj rritjeve 25 ampere – Amplifikatorë
        të integruar të kundërt për aplikime nga të dyja anët
      - Korrent elektrik i pa transformueshëm dhe me efiksitet të
        lartë për operim më të ulët sistemi
      - Qarkullim rezistent rritjeje për mbrojtje hibride dhe pa
        siguresa ose pajisje që janë gati për dështim

 • Traditional Size Taps

  Tapa me madhësi tradicionale e Scientific Atlanta janë të njohura për fleksibilitetin e shkëlqyer që i japin operatorëve të rrjetit video broadband, me një dizajn modular që lejon ndryshimin e bordit dhe sipërfaqes pa shpejtësi që të heqi strehimin e tapës nga kablli. Në mënyrë të ngjashme, pjatat e fytyrës në tapa me dy ose katër rrugë mund të ndryshohen, që e lejon zgjerimin e abonentit pa ribashkim të kushtueshëm. Në seri, Surge Gap Taps i japin operatorëve siguri, me normën më të lartë të rritjes sot (6KV), për aplikime si rritje dhe zgjatje në impiante 1 GHz dhe telefoni.

  Surge-Gap Taps janë të disponueshme në të gjitha konfiguracionet e ofruara brenda multimedias së produktit të familjes Scientific Atlanta (Porta Standard 2, 4, dhe 8, dhe Full-Profile Design) dhe janë të pajtueshme me Scientific Atlanta’s Power Distribution Unit (PDU). Flexible Solution Taps (FST) në këtë seri përmbajnë gjithashtu Reverse Attenuators dhe Forward Inverse EQs opsionalë dhe që futen në prizë për të dërguar më shumë fleksibilitet dizajni në sistem.