• Cisco uBR10000 Series Universal Broadband Routers

  Merr performancën, shkallëzimin, fleksibilitetin dhe elasticitetin që të duhet në një CMTS me Cisco uBR10012. Duke mbështetur deri ne 64,000 abonentë, produkti ofron densitetin më të lartë për një CMTS në treg sot. I fuqizuar nga Cisco IOS Software, Cisco uBR10012 është CMTS më e pasura në treg me karakteristika dhe ofron shërbimin më të lartë të klasit të vet për dërgim transparent të zërit, video dhe shërbim të dhënash.

 • Cisco uBR7225VXR Universal Broadband Routers

  Cisco uBR7225VXR Universal Broadband Router dërgon një Cable Modem Termination System (CMTS) me shumë karakteristika për tregjet në zhvillim dhe rrjetet kabllorë Tier 2 dhe Tier 3. Produkti ofron operatorë kabllorë, biznese me disa raporte, dhe distributorë të shërbimit të Internetit:

      - Një platformë superiore dhe me kosto efektive për dërgesën e
        të dhënave me shpejtësi të lartë, zërin dhe shërbimet e
        videos
      - Një investim jashtëzakonisht i ulët kapital dhe kohë venie në
        punë shumë minimale për shërbimet e gjeneratës së re

  Cisco uBR7225VXR ofron fuqinë dhe besueshmërinë e Cisco uBR7246VXR që është e para në industri përbrenda shtrirjes së të gjithë operatorëve kabllorë. Produkti mbështet:

      - Deri në 16 porta upstream dhe 4 porta downstream në një
        faktor forme 2-RU
      - PacketCable, DOCSIS, Euro-DOCSIS, dhe operacionet
        J-DOCSIS