• Microsoft

  InfoSoft Systems është Partner me Microsoft që prej 1998 dhe Gold Certified Partner që prej 2008, duke njohur ekspertizën e InfoSoft Systems dhe impaktin e tregut të teknologjisë. Si Gold Certified Partner, InfoSoft Systems ka treguar ekspertizë me teknologjitë Microsoft dhe ka provuar aftësi për të plotësuar nevojat e klientëve. Partnerët Microsoft Gold Certified marrin një set të pasur benefitesh përfshirë aksesim, trajnim dhe suport, duke pasur kështu avantazh konkurues në treg.

  Për më tepër informacion, klikoni këtu.

  IBM

  InfoSoft Systems është partner i IBM që prej vitit 1994. IBM është një kompani shumëkombëshe që ofron teknologji kompjuterike dhe konsulencë korporate. Ajo është një nga të paktat kompani të IT-ve me një histori të vazhdueshme që daton që në shekullin e 19.

  IBM prodhon dhe shet pajisje kompjuterike dhe software dhe ofron shërbime të infrastrukturës, shërbimet e hosting dhe shërbime këshilluese në fushat që variojnë nga kompjuterët mainframe në nanoteknologji. InfoSoft Systems vazhdon të rrisë bashkëpunimin me zgjidhjet e IBM.

  Për më tepër informacion, klikoni këtu.

   

  VMware

  VMware, lider global në infrastrukturën virtualizim dhe cloud, duke lëvruar klientë-provuar zgjidhje që në mënyrë të konsiderueshme reduktojnë kompleksitetin IT dhe mundësojnë më shumë fleksibilitet, shkathtësi në lëvrimin e shërbimeve. VMware përshpejton tranzitimin e organizatës cloud computing, ndërkohë ruan investime IT ekzistuese dhe mundëson më shumë efektivitet, shkathtësi lëvrimi shërbimesh pa kompromentuar kontrollin. InfoSoft Systems është aktualisht partner i regjistruar.

  Për më shumë informacion, klikoni ketu.

   

  YSoft

  Aktiviteti primar i YSoft është kërkimi, zhvillimi, prodhimi dhe shitja e zgjidhjeve SafeQ. SafeQ bën proçeset e printimit më të lehta dhe më efektive dhe ju ndihmon të reduktoni kostot dhe të jeni më shoqëror me ambientin. SafeQ është zgjidhje printimi që shton vlerë, dizenjuar për klientë nga variacione sektorësh përgjatë botës. Falë kërkimit dhe zhvillimit të tyre, YSoft mund të ofrojë fleksibilitet të lartë dhe përshtatje të produktit për të përmbushur nevojat e klientëve individual. InfoSoft Systems është aktualisht partner i rregjistruar i YSoft.

  Për më shumë informacion, klikoni ketu.

   

  Landesk

  LANDESK Software eshte ofruesi kryesor i menaxhimit te jetes se sistemeve, e endpoint security dhe zgjidhjeve per menaxhimin e sherbimeve IT per PC, servera dhe pajisje te levizshme. Landesk mundeson qe IT-ja te ofroje vlere biznesit duke fituar kontroll te computing te perdoruesit fundor nepermjet vetem nje console, infrastrukture te drites dhe zgjidhje ITIL qe mundesojne nje ROI mjaft te kenaqshme per mijera kliente ne te gjithe boten.

 • ORACLE

  ORACLE ofron sistemin hardware dhe integrated business më të kompletuar në botë. Strategjia e produkteve ORACLE ofron fleksibilitet dhe zgjidhje për klientët përgjatë infrastrukturës së tyre IT. InfoSoft Systems duke pasur eksperiencë të rëndësishme në teknologjitë ORACLE merr pjesë në ORACLE Partner Network (OPN) që prej 2004 duke siguruar statusin e nivelit Gold. Ky nivel lejon trajnim të gjerë, suport dhe asistencë zhvillim/teknike në të gjithë produktet dhe shërbimet ORACLE. Të gjitha këto ndihmojnë rritjen e mundësive të biznesit për InfoSoft Systems në veçanti për sistemet e kapacitetit të lartë në telekomunikacion.

  Për më tepër informacion, klikoni këtu

  HP

  HP është zhvillues, prodhues dhe ofrues global për kompjutera, data storage, dhe hardware rrjeti, dizenjim software, lëvrues shërbimesh dhe ofrues produktesh, teknologjish, software, zgjidhje dhe shërbime për një gamë të gjerë klientësh, duke filluar nga klientët individual, biznese të vogla dhe të mesme (SMB) dhe korporata, deri tek klientët në sektorët shtetërorë, shëndetësi dhe edukim.

  HP ofron infrastrukturë dhe oferta biznesi që nga pajisje dore deri tek disa prej instalimeve më të fuqishme botërore super-kompjutera, duke ofruar tek klientët një gamë të gjerë produktesh dhe shërbimesh nga digital photography tek argëtimi dixhital, dhe nga kompjutera në printim shtëpie.

  InfoSoft Systems është partner i HP që prej vitit 2002 (viti i bashkimit me Compaq) dhe më parë ishte partner me “Compaq”. Duke qenë "HP GOLD Specialist Partner", na ndihmon të eksplorojmë mënyrën se si teknologjia dhe shërbimet mund të ndihmojnë njerëzit dhe kompanitë për të specifikuar problemet dhe  sfidat, të realizojnë mundësitë dhe aspiratat e tyre.

  Specializime specifike si “Computing Systems Specialist”, “Network Security Specialist”, “Expert”, “Imaging & Printing Solution Specialist”, “PSG Personal Computing Specialist” na mundësojnë dhe ndihmojnë të aplikojmë ide të reja, të krijojmë më lehtë eksperienca të vlefshme dhe të jemi të besuar në teknologji duke përmirësuar vazhdimisht mënyrën se si klientët tanë punojnë dhe jetojnë.

  Specializime të tjera si “HP Service Sales Specialist” dhe “HP Authorized Service Partner” na lejon të ndihmojmë klientët të ulin riskun me nivelet e mbështetjes nga bazik deri tek mision kritik. Ata mbulojnë të gjithë produktet IT në të cilat mbështetet biznesi i klientëve tanë: servera, storage, rrjeta, desktops, laptop, printim dhe imazh, dhe software.

  Ky partneritet ka qënë sukses dy-palësh dhe ne vazhdojmë të fuqizojmë lidhjen tonë edhe gjatë vitit 2012.

  Për më tepër informacion, klikoni këtu.

   

  Check Point

  Check Point Software Technologies Ltd., lider botëror në sigurinë e Internetit, është i vetmi furnitor për lëvrimin e Total Security për rrjeta, të dhëna dhe endpoints, unifikuar nën një framework menaxhimi. Check Point u ofron klientëve mbrojtje që nuk kompromentohet kundër të gjithë llojeve të kërcënimeve, ul kompleksitetin e sigurisë dhe zvogëlon koston totale të zotërimit. InfoSoft Systems është aktualisht Bronze Partner.

  Për më shumë informacion,  klikoni këtu.

  GFI Software

  GFI Software është pioner i fuqishëm, fitues çmimesh për zgjidhje IT për biznese të vogla dhe të mesme- dhe ne i bëjmë të thjeshta në përdorim dhe të mundshme për të gjithë. 

  Ne kuptojmë sfidat dhe oportunitetet që ju përballeni. Eshtë biznesi ynë t'ju ndihmojmë të keni sukses, ndërkohë që kurseni kohë dhe para. Ne e mbajmë teknologjinë të thjeshtë aty ku është e mundur dhe ofrojmë ndihmë ekserte dhe burime kur juve ju nevojitet.  

  Për më shumë:www.gfi.com

  VEEAM

  Veeam Software is a privately held information technology company developing backup, disaster recovery and virtualization management software for VMware and Hyper-V virtual environments.

 • Symantec

  Symantec është një lider global në ofrimin e sigurisë, storage dhe zgjidhje për menaxhimin e sistemeve për të ndihmuar klientët, nga konsumatorë dhe biznese të vogla deri tek organizatat më të mëdha globale, duke siguruar dhe menaxhuar informacionin e tyre kundër më shumë reziqeve në më shumë pika, më gjithëpërfshirës dhe efektiv se çdo kompani tjetër. InfoSoft Systems është aktualisht parter rregjistruar i këtij ofruesi mbrojtje botëror.

  Për më shumë informacion, klikoni këtuhttp://www.symantec.com/

  McAfee

  McAfee është kompania më e madhe botërore dedikuar teknologjisë së sigurisë. Duke lëvruar zgjidhje e shërbime proaktive dhe të provuara që ndihmojnë për të siguruar sisteme dhe rrjeta përgjatë botës, McAfee mbron konsumatorët dhe bizneset e të gjithë madhësive nga keqbërësit më të fundit online. Përkrahur nga ekip kërkimesh të specializuar, McAfee teknologji sigurie përdor një aftësi unike që fuqizohet nga McAfee Global Threat Intelligence, që mundëson përdoruesit shtëpiak dhe bizneset të qëndrojnë një hap përpara kërcënimeve online. InfoSoft Systems është aktualisht Associate Partner i McAfee.

  Për më shumë informacion, klikoni ketu.

   

  Kaspersky Lab

  Kaspersky Lab është një nga furnitorët që po rriten më shpejt në sektorin e sigurisë në IT. I pozicionuar si një nga katër furnitorët lider në shitjen e antiviruseve, Kaspersky Lab vazhdon të rrisë pozicionin e tij në treg. Nga rezultatet financiare të kompanisë për vitin 2012, të ardhurat vjetore të Kaspersky Lab u rritën me 3% duke u krahasuar me një vit më parë, duke arritur në shumën prej 628 milion dollar. Sot për sot, ai është furnitori më i madh privat në shitjen e zgjidhjeve për mbrojtjen fundore.

  PANDA Security

  PANDA Security është lider botëror në ofrimin e zgjidhjeve security cloud-based. PANDA Security ishte kompania e parë sigurie IT që shfrytëzoi fuqinë e cloud computing me teknologjinë Collective Intelligence. Ky model inovativ sigurie mund të analizojë automatikisht dhe të klasifikojë qindra shembuj  kërcënimesh të reja çdo ditë, duke garantuar klientët e korporatave dhe përdoruesit shtëpiak me mbrojtjen më efektive kundër kërcënimeve në Internet me impakt minimal në performancën e sistemit. InfoSoft Systems është partner Elite i PANDA Security që prej 2009.

  Për më shumë informacion, klikoni ketu.