• CISCO

  Cisco Systems, Inc. është lideri global në fushën e Network-ut duke ofruar produkte, zgjidhje dhe shërbime që po ndryshojnë mënyrën si ne punojmë, jetojmë, luajmë dhe mësojmë. Shërbimet e ofruara nga Cisco për hardware dhe software përdoren për të krijuar Internet-in, për të bërë botën një vend më të vogël nëpërmjet teknologjisë dhe duke e përdorur për të përmirësuar eksperiencat jetësore. Është “Rrjeti Njerezor”, një vend ku të gjithë kanë një komunikim të lidhur. Të tilla produkte dhe zgjidhje plotësojnë vizionin e InfoSoft Systems për të ofruar gjithmonë teknologjitë më të fundit.

  Statusi i Partneritetit
  : Silver Partner

  Specializime: Siguri e Avancuar

                           Komunikime të Unifikuara Ekspres

                           Ndërtim Ekspres

  Autorizime: Partner Video i Autorizuar  

   

   

  Fortinet

  Fortinet është ofruesi global i aplikimeve të rrjetave të sigurisë dhe lider botëror për Unified Threat Management (UTM). Produktet Fortinet dhe shërbimet e rregjistrimit ofrojnë mbrojtje të gjerë, të integruar dhe me performancë të lartë ndaj kërcënimeve dinamike të sigurisë ndërkohë që thjeshtëzon infrastrukturën IT të sigurisë. Gama e gjerë e produkteve Fortinet shkon përtej UTM për të ndihmuar sigurinë dhe zgjerimin e organizatave, nga pikat fundore, deri tek perimeter dhe thelbi, duke përfshirë databaza dhe aplikime.

  Si Bronze Partner i Fortinet që prej 2010, InfoSoft Systems u lejon klientëve të:

  • Mbrojnë infrastrukturën kritike nga një rank i gjerë sulmesh
  • Zvogëlojë kompleksitetin e infrastrukturës së mbrojtjes dhe zgjidhjet
  • Qëndrojë alert për çdo evolucion të hyrjeve me forcë dhe kërcënimeve të viruseve
  • Ofrojë mbrojtje superiore multi-kërcënim pa degraduar performancën e rrjeteve superiorë
 • HP

  HP është zhvillues, prodhues dhe ofrues global për kompjutera, data storage, dhe hardware rrjeti, dizenjim software, lëvrues shërbimesh dhe ofrues produktesh, teknologjish, software, zgjidhje dhe shërbime për një gamë të gjerë klientësh, duke filluar nga klientët individual, biznese të vogla dhe të mesme (SMB) dhe korporata, deri tek klientët në sektorët shtetërorë, shëndetësi dhe edukim.

  HP ofron infrastrukturë dhe oferta biznesi që nga pajisje dore deri tek disa prej instalimeve më të fuqishme botërore super-kompjutera, duke ofruar tek klientët një gamë të gjerë produktesh dhe shërbimesh nga digital photography tek argëtimi dixhital, dhe nga kompjutera në printim shtëpie.

  InfoSoft Systems është partner i HP që prej vitit 2002 (viti i bashkimit me Compaq) dhe më parë ishte partner me “Compaq”. Duke qenë "HP GOLD Specialist Partner", na ndihmon të eksplorojmë mënyrën se si teknologjia dhe shërbimet mund të ndihmojnë njerëzit dhe kompanitë për të specifikuar problemet dhe sfidat, të realizojnë mundësitë dhe aspiratat e tyre.

  Specializime specifike si “Computing Systems Specialist”, “Network Security Specialist”, “Expert”, “Imaging & Printing Solution Specialist”, “PSG Personal Computing Specialist” na mundësojnë dhe ndihmojnë të aplikojmë ide të reja, të krijojmë më lehtë eksperienca të vlefshme dhe të jemi të besuar në teknologji duke përmirësuar vazhdimisht mënyrën se si klientët tanë punojnë dhe jetojnë.

  Specializime të tjera si “HP Service Sales Specialist” dhe “HP Authorized Service Partner” na lejon të ndihmojmë klientët të ulin riskun me nivelet e mbështetjes nga bazik deri tek mision kritik. Ata mbulojnë të gjithë produktet IT në të cilat mbështetet biznesi i klientëve tanë: servera, storage, rrjeta, desktops, laptop, printim dhe imazh, dhe software.

  Ky partneritet ka qënë sukses dy-palësh dhe ne vazhdojmë të fuqizojmë lidhjen tonë edhe gjatë vitit 2012.

  Për më tepër informacion, klikoni këtu.

  KEMP TECHNOLOGIES

  KEMP është lider në industri, duke zhvilluar vlerën e propozuar të çmim/performancë për dërgimin e aplikacioneve dhe ballancimin e ngarkesës në nivele që klientët të mund të kenë mundësi ta blejnë. Arkitektura shumë versatile dhe e fuqishme e produketeve të tyre, i jep vlerën më të madhe dhe ndërkohë u jep mundësinë klientëve të optimizojnë bizneset e tyre që mbështeten në infrastruktura të bazuara në internet, për të bërë të mundur ecjen përpara të biznesit me klientët, punonjësit dhe partnerët e tyre.

 • IBM

  InfoSoft Systems është partner i IBM që prej vitit 1994. IBM është një kompani shumëkombëshe që ofron teknologji kompjuterike dhe konsulencë korporate. Ajo është një nga të paktat kompani të IT-ve me një histori të vazhdueshme që daton që në shekullin e 19.

  IBM prodhon dhe shet pajisje kompjuterike dhe software dhe ofron shërbime të infrastrukturës, në shërbimet e hosting dhe shërbime këshilluese në fushat që variojnë nga kompjuterët mainframe në nanoteknologji. InfoSoft Systems vazhdon të rrisë bashkëpunimin me zgjidhjet e IBM.

  Për më tepër information, klikoni këtu.

  EDIMAX

  Since Edimax’s establishment in 1986, we have grown to be one of the world’s leading manufacturers of advanced network communication products. Edimax Technology is dedicated to the design, development, manufacture, and marketing of a broad range of networking solutions. Our success is based on a positive corporate image and the continuous expansion of our partner channel networks. The company’s core values include quality service, professional R&D and innovation. Edimax is headquartered in Taiwan (Republic of China) and has been listed at the Taiwan Stock Exchange since 2001 with consistent year-on-year revenue growth. In 2003, Edimax received ISO 9001 and ISO 14000 certification and in 2014 was ranked in the top 35 most valuable international Taiwanese brands by Interbrand.