21.05.2015

InfoSoft Systems kalon nga Silver në Gold Partner me Fortinet

InfoSoft Systems ka kaluar nga niveli Silver në Gold si partner i Fortinet[more]

Category: Press releases

09.03.2015

InfoSoft Systems arrin statusin më të lartë me HP, HP Platinum Partner Converged Infrastructure

InfoSoft Systems merr titullin më të lartë me Hewlett-Packard, HP Platinum Partner Converged Infrastructure.[more]

Category: Press releases

09.03.2015

InfoSoft Systems kalon nga Bronze në Silver Partner me Fortinet

InfoSoft Systems ka kaluar nga niveli Bronze në Silver si partner i Fortinet[more]

Category: Press releases

26.11.2014

InfoSoft Systems Bëhet Microsoft Authorized Education Reseller

InfoSoft Systems fiton epërsi duke u përkushtuar tek klientët në fushën e edukimit InfoSoft Systems ka arritur statusin e Microsoft Authorized Education Reseller (AER), duke treguar kështu aftësinë që të përballet me nevojat në...[more]

Category: Press releases

30.06.2014

InfoSoft Systems mbështet Kampin e Dytë Rajonal të Inovacionit të Junior Achievement of Albania

Kampi i Inovacionit është një praktikë ndërkombëtare për të zhvilluar mendimin e biznesit tek të rinjtë dhe në Shqipëri ka pasur një prurje idesh tejet novatore për biznese “të zgjuara” që mund të rrisin cilësinë e shërbimeve të...[more]

Category: Press releases

08.08.2012

IDC: InfoSoft Systems mbetet lider i ofrimit të shërbimeve IT në Shqipëri

Ky është konkluzioni i publikuar nga IDC në një studim special që kjo kompani ka realizuar për “Parashikimin e Tregut të IT-së në Shqipëri 2012-2016 dhe renditja e shitjeve për vitin 2011”.[more]

Category: Press releases

18.10.2012

InfoSoft Systems arrin Çertifikimin e Argjendtë nga Cisco në Shqipëri

"Me specializimet në Silver Partner, InfoSoft Systems ka bërë një investim në dhënien e zgjidhjeve teknologjike të integruara dhe të personalizuara për kërkesat e klientëve të sotshëm."[more]

Category: Press releases

24.02.2012

“Cloud Computing”, InfoSoft Systems mbyll me sukses projektin me qeverinë shqiptare

Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit (AKSHI) përzgjodhi për të dizenjuar dhe zbatuar zgjidhjen private Cloud, dy nga ofruesit më të hershëm të zgjidhjeve teknologjike: InfoSoft Systems dhe shërbimet e...[more]

Category: Press releases

04.05.2011

InfoSoft Systems realizon me sukses projektin e Portabilitetit të Numrit

InfoSoft Systems vazhdon të thjeshtëzojë kanalet e komunikimit nëpërmjet teknologjive më të fundit[more]

Category: Press releases