< InfoSoft Systems receives the highest status with HP, HP Platinum Partner Converged Infrastructure
21.05.2015 00:00 Age: 3 yrs
Category: Press releases

InfoSoft Systems kalon nga Silver në Gold Partner me Fortinet

InfoSoft Systems ka kaluar nga niveli Silver në Gold si partner i Fortinet


InfoSoft Systems ka kaluar nga niveli Silver në Gold si partner i Fortinet. Vetëm dy muaj më parë, InfoSoft Systems beri kalimin nga Bronze në Silver dhe tashmë ka kaluar në Gold Parnet me Fortinet. Fortinet është një kompani e njohur ndërkombëtare që ofron produkte dhe shërbime në fushën e Sigurisë së Rrjetit. Misioni i saj është që të mundësojë platformën e sigurisë së rrjetit më inovative dhe më funksionuese për të lehtësuar dhe thjeshtuar infrastrukturën IT të klientëve të saj.

Nëpërmjet këtij çertifikimi, InfoSoft Systems ka të mundur ofrimin e një game akoma më të gjerë të produkteve dhe shërbimeve Fortinet për Sigurinë e Rrjeteve për klientët tanë.

InfoSoft Systems, më mirë së bashku...