< Cisco Day Kosovo 2016
05.05.2016 14:19 Age: 2 yrs

Cisco Day Kosovo 2016


Infosoft Systems eshte sponsori kryesor i ngjarjes me te madhe te organizuar ndonjehere ne Kosove nga prodhuesit e pajisjeve IT, Cisco. “Cisco Day Kosova 2016” eshte eventi qe mblodhi se bashku perfaqesues te institucioneve qeveritare, financiare si dhe sektorit prodhues e sherbyes te Kosoves. Konferenca eshte hapur nga Administratori i Pergjithshem i Infosoft Systems Prishtine, z. Ajri Shej duke vazhduar  me pas me prezantimin nga Inxhinieret e Infosoft Systems te dy historive te suksesit te projekteve te implementuara ne qeverine e Shqiperise dhe Kosoves, bazuar ne teknologjite me te avancuara te Cisco-s.

 

Ky aktivitet u percoll me nje interes te larte nga te pranishmit.

 

Me mire se bashku!