Përshkrimi i Vendit të Punës

15.05.2018 00:00 Age: 66 days
Category: InfoSoft Business Solutions InfoSoft Business Solutions

Business Consultant


Infosoft Business Solutions shpk, kerkon te punesoje:

 

Business Consultant

 

Kerkesat per kandidatin:

 

·         Diplome universitare ne Informatike ose Informatike Ekonomike

·         Eksperience me sistemet ERP – e preferueshme.

·   Trajnime/certifikime/eksperienca pune si analist biznesi ose pune te ngjashme perben avantazh

·         Aftesi shume te mira analitike

·         Aftesi per te punuar ne grup

·         Aftesi te mira komunikuese dhe organizative

·         Njohuri shume te mira te gjuhes angleze

 

Per te aplikuar ju lutem dergoni CV-te dhe dokumente te tjera qe vertetojne kualifikimet tuaja ne adresen e_mail:

humanresources@infosoftgroup.com.al