Njoftime Punësimi

05.04.2018

Punonjes ne Servis per Pajisje Elektronike

ITD shpk, kerkon te punesoje: Punonjes ne Servis per Pajisje Elektronike Punonjësi i servisit për pajisjet elektronike kujdeset për gjetjen e defekteve të pajisjeve dhe kryen riparimin/sherbimet brenda afateve të...[more]

Category: ITD shpk ITD shpk

15.03.2018

JURIST/E

Infosoft Management Services shpk, kerkon te punesoje: JURIST/E Detyra dhe përgjegjësi: -      Ndjekja e zbatueshmerise se legjislacionit fiskal dhe doganor si dhe zgjidhja e problemeve konkrete ne...[more]

Category: InfoSoft Management Services InfoSoft Management Services

26.09.2017

Inxhinier për Networking

InfoSoft Systems Sh.p.k, kërkon të punësojë: Inxhinier për Networking Detyra dhe Përgjegjësi:     - Siguron mbështetje të avancuar për teknologjinë qe ai është ekspert me mbikqyrje minimale    - Siguron...[more]

Category: InfoSoft Systems InfoSoft Systems

15.03.2018

Pergjegjes/e Kontabiliteti

ITD shpk, kerkon te punesoje:   Pergjegjes/e Kontabiliteti Pershkrim i pergjithshem: Pergjegjesi i Kontabilitetit është përgjegjës për të gjitha fushat që kanë të bëjnë me raportimin financiar dhe fiskal. Pergjigjet për...[more]

Category: ITD shpk ITD shpk

15.03.2018

Programues/e

Infosoft Business Solutions shpk, kerkon te punesoje:   Programues/e Kërkesat per kandidatet: ·    Diplome universitare ne Shkenca Kompjuterike, Informatike ose dege...[more]

Category: InfoSoft Business Solutions InfoSoft Business Solutions

15.03.2018

Reporting Specialist

Infosoft Business Solutions shpk, kerkon te punesoje: Reporting Specialist Kërkesat per kandidatet: ·    Diplome universitare ne Shkenca Kompjuterike, Informatike ose dege ekuivalente Eksperience si...[more]

Category: InfoSoft Business Solutions InfoSoft Business Solutions

21.02.2018

Business Consultant

Infosoft Business Solutions shpk, kerkon te punesoje:   Business Consultant   Kerkesat per kandidatin:   ·         Diplome universitare ne Informatike ose Informatike...[more]

Category: InfoSoft Business Solutions InfoSoft Business Solutions

26.01.2018

Pergjegjes i Njesise Commercial

ITD shpk, kerkon te punesoje:   Pergjegjes i Njesise Commercial   Detyra dhe pergjegjesi:   ·         Njeh portofolin e produkteve commercial me te cilat operon...[more]

Category: ITD shpk ITD shpk

26.09.2017

System Engineer

InfoSoft Systems shpk is seeking to recruit: System Engineer The Engineer should work with the design, analysis, development and implementation of IT  infrastructure solutions of projects and/or work requests for...[more]

Category: InfoSoft Systems InfoSoft Systems

26.09.2017

Menaxher Projektesh

InfoSoft Systems sh.p.k., kërkon të punësojë: Menaxher Projektesh Përshkrimi i punës: Është përgjegjës për konceptimin dhe përgatitjen e Propozimeve për Projekte; mbledh dhe integron materiale të projektit; organizon dhe...[more]

Category: InfoSoft Systems InfoSoft Systems

26.09.2017

SPECIALIST/E MARKETINGU

Infosoft Systems, kerkon te punesoje:   SPECIALIST/E MARKETINGU Detyra dhe pergjegjesi: -          Koncepton dhe nderton strategjine marketing te...[more]

Category: InfoSoft Systems InfoSoft Systems

26.09.2017

Menaxher Produkti

ITD shpk, kerkon te punesoje: Menaxher Produkti Detyra dhe pergjegjesi: -         Njeh mire gamen e produkteve qe mbulon dhe specifikimet e tyre....[more]

Category: ITD shpk ITD shpk

26.09.2017

Business Development Manager

Infosoft Systems shpk, is seeking to recruit: Business Development Manager General Summary: Manages sales of the company’s products and services within an assigned market segment. Ensures consistent, profitable growth in...[more]

Category: InfoSoft Systems InfoSoft Systems

26.09.2017

Sales Manager

ITD shpk, is seeking to recruit: Sales Manager Responsibilities: Maintains and improves business relationships with the existing customers in order to satisfy successfully their needsSeeks out and targets new customers,...[more]

Category: ITD shpk ITD shpk