Job Announcements

08.10.2018

Inxhinier Sistemi

Infosoft Systems Shpk, kerkon te punesoje:   Inxhinier Sistemi   Detyra dhe përgjegjësi: -      Ofron suport per teknologjine ku ai eshte ekspert -     ...[more]

Category: InfoSoft Systems InfoSoft Systems

08.10.2018

Sales Manager

Infosoft Systems shpk, is seeking to recruit:   Sales Manager General Summary: Manages sales of the company’s products and services within an assigned market segment. Ensures consistent, profitable growth in sales...[more]

Category: InfoSoft Systems InfoSoft Systems

08.10.2018

Specialist/e Suporti

Infosoft Business Solutions shpk, kerkon te punesoje:   Specialist/e Suporti   Përshkrimi i përgjithshëm punës: Specialisti i suportit eshte punonjesi pergjegjes per suportin e sistemeve qe kompania ka...[more]

Category: InfoSoft Business Solutions InfoSoft Business Solutions

08.10.2018

Sales Engineer for Cisco Products

ITD shpk, is seeking to recruit:   Sales Engineer for Cisco Products Responsibilities Presents to customers the latest updates to products and solutions and gets hands-on configuring and demonstrating those...[more]

Category: ITD shpk ITD shpk

08.10.2018

Specialist ne Departamentin e Produkteve

ITD shpk, kerkon te punesoje:     Specialist ne Departamentin e Produkteve   Specialisti ne departamentin e produkteve eshte punonjesi i cili koordinon disa procese qe lidhem me kryerjen e porosive te...[more]

Category: ITD shpk ITD shpk

08.10.2018

Inxhinier Senior/Networking

Infosoft Systems Sh.p.k, po kerkon te punesoje:   Inxhinier Senior/Networking   Detyra dhe përgjegjësi: -    Zbaton zgjidhje teknike ne kohe dhe brenda buxhetit te miratuar duke qene i afte te...[more]

Category: InfoSoft Systems InfoSoft Systems

08.10.2018

Reporting Specialist

Infosoft Business Solutions shpk, kerkon te punesoje: Reporting Specialist Kërkesat per kandidatet: ·    Diplome universitare ne Shkenca Kompjuterike, Informatike ose dege ekuivalente Eksperience si...[more]

Category: InfoSoft Business Solutions InfoSoft Business Solutions

08.10.2018

Programues/e

Infosoft Business Solutions shpk, kerkon te punesoje:   Programues/e Kërkesat per kandidatet: ·    Diplome universitare ne Shkenca Kompjuterike, Informatike ose dege...[more]

Category: InfoSoft Business Solutions InfoSoft Business Solutions

08.10.2018

Pergjegjes i Njesise Commercial

ITD shpk, kerkon te punesoje:   Pergjegjes i Njesise Commercial   Detyra dhe pergjegjesi:   ·         Njeh portofolin e produkteve commercial me te cilat operon...[more]

Category: ITD shpk ITD shpk

08.10.2018

Sales Manager

ITD shpk, is seeking to recruit: Sales Manager Responsibilities: Maintains and improves business relationships with the existing customers in order to satisfy successfully their needsSeeks out and targets new customers,...[more]

Category: ITD shpk ITD shpk

08.10.2018

Specialist/e Marketing

Infosoft Systems, kerkon te punesoje:   Specialist/e marketing Detyra dhe pergjegjesi: -          Koncepton dhe nderton strategjine marketing te...[more]

Category: InfoSoft Systems InfoSoft Systems

08.10.2018

Junior Networking Engineer

Infosoft Systems Sh.p.k, po kerkon te punesoje: Inxhinier Junior/Networking   Detyra dhe përgjegjësi: -      Kryen me cilesi dhe perpikmeri te gjitha detyrat qe i ngarkohen. Vepron dhe...[more]

Category: InfoSoft Systems InfoSoft Systems